Много интересна и все по-често дискутирана тема.
alexiva - специалист
Здравейте,
предстои ми ремонт и силно се впечатлих от снимката, която качих. Дали сред Вас се намира специалист, който може да съчетае гранотогрес и ламинат, като границата между двете настилки бъде овална. Струва ми се доста трудно напасването, а и дали се предлагат преходни лайсни с овална форма/ вероятно без лайсна ще се събират много боклуци/

Прикачен файл

oval.jpg
oval.jpg (35.67 KиБ) Видяна 3787 пъти
Spokoiniq - майстор
Teмата без лайсна беше джвакана наскоро, прави се с корк много успешно.Намери темата и виж.Колкото до овалното-всеки читав плочкаджия ако се заиграе ще го направи, паркетчия също.Само сухо да имаш. :lol:
alexiva - специалист
Spokoiniq написа:
Teмата без лайсна беше джвакана наскоро, прави се с корк много успешно.Намери темата и виж.Колкото до овалното-всеки читав плочкаджия ако се заиграе ще го направи, паркетчия също.Само сухо да имаш. :lol:
Дано е така, просто аз лично не мога да си представя как и с какво може да се изреже гранитогрес под формата на овал. Да разбирам ли, че не се предлагат лайсни с овална форма? Или пък някакви гъвкави, които да могат да се нагласят като овал?
Spokoiniq - майстор
Гъвкави има пвц, грозно много.Колегите да кажат метални с малко "Т" подходящи за огъване намират ли се.Свържи се с Боби Миланов(паркетмиланов) да те светне.
root666 - специалист
Гранитогрес се реже с флекс и диск за неметал.
parketmilanov - специалист
нещо подобно ..става с лайсна /на тази снимка просто бе за мостра да си го представи клиента, в последствие монтирахме 2 бр.лайсни по 2.7 едната разбира се по къса там където ще има барплот и няма да се вижда снадката която бе финна ....
стана прилично имайки в предвид че нивата бягаха туктам .
а най добре става с корк.там има един лек и основен проблем .плочките са винаги с фасет/скосение /и не винаги става добре /най красиво става с добре изрязан на 90градуса камък
но тази тема за корка както каза колегата бе дъфкана скоро нейде тук

Прикачен файл

ovalna lajsna.jpg
нещо подобно
ovalna lajsna.jpg (102.75 KиБ) Видяна 3402 пъти

Тема "Кой може да направи това?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: