Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Chefo77 - майстор
Миналата седмица бях на монтаж на естествен бамбуков паркет, тъмен с гланцов лак. Паркетът е закупен от Алати на цена 51.00 лева за квадратен метър, вносител е небезизвестната фирма Synchro. Абсолютно, абсолютно всички паркетини са с дефекти по лаковото покритие. Има попаднали прашинки преди лака, които или още стоят там, или пък са паднали и са останали малки дупчици, както и неравномерно покритие на места. Моята клиентка беше достатъчно разумна да прецени че няма как паркетът да бъде върнат и се примири с дефектите, а и реално погледнато, при монтиран паркет те се виждат изключително трудно.
Пускам темата за да бъдат предпазени клиенти и колеги.
Моля ако темата е в грешен раздел, да бъде преместена.
peter_m - специалист
А защо да не го е върнала :? Това си е дефект отвсякъде, а и за толкова много пари ...
torbalan - Дървен философ
защото за толкова пари читав паркет без дефекти предварително лакиран надали ще намери....
Chefo77 - майстор
peter_m написа:
А защо да не го е върнала :? Това си е дефект отвсякъде, а и за толкова много пари ...
Защото паркетът е закупен преди повече от месец и е изхвърлила касовия бон.

Торбалане ... може, може :)
parketmilanov - специалист
Торбалане ------може може ...на някои места е и по 45лв/м2 и то барабар с монтажа и доставката !!!!/без лепилото/мдамммм и то без дефиекти :)
torbalan - Дървен философ
мхм
явно в заблуда съм бил....

мислех, че тая бамбуковата щуротия е по-скъпа от другите паркети :)
iveliks - специалист
Аиде и аз да кажа каква е тази цена аз си взех за 39лв.И качеството е супер трябва да погледна за фирмата коя беше.И нещо да кажа относно здравината понеже преди да го сложа имахме голями колебания но сега със ръка на сърцето казвам че си заслужава има добро качество ,здравина и цена .
nasco2 - специалист
Благодаря за предупреждението на Чефо, мерси колега. Цена около 50лв е нормална за бамбуковият паркет. Относно здравината му съм малко скептичен, но при нормално ползване в домашни условия няма проблем.

Тема "Бамбуков паркет от Алати? Не, благодаря!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: