Много интересна и все по-често дискутирана тема.
airdata - напреднал
за по-голями разлика имам балатум.дайте съвет дали да го слагам така.има на 2-3 дупки като на снимката.ако не с какво да оправя най-лесно нивото?

Изображение
[/img]
kalin72 - майстор
За ставане ще стане, но недей да го правиш без изравняване. У нас си спестих това преди няколко години, и сега ламината се е разклопал...
Подравни го с перлитена посипка или там каквото се наричаше, или може би с каменна вата, от по-твърдите?
Нека по-запознатите да кажат.
evdoki - специалист
kalin72 написа:
Подравни го с перлитена посипка или там каквото се наричаше, или може би с каменна вата, от по-твърдите?
Виждам че наблягаш на сухите процеси, но козата си иска пръч. Без саморазливна замазка резултатът ще е спорен
kalin72 - майстор
evdoki написа:
kalin72 написа:
Виждам че наблягаш на сухите процеси, но козата си иска пръч. Без саморазливна замазка резултатът ще е спорен
Защо да е спорен? Резултата е един и същ, ако се направи както трябва и с материалите, които трябва. Елиминира се времето за изсъхване, което е едно огромно предимство, според мен, наред с топлоизолацията.
Chefo77 - майстор
Още един глас за саморазливката. Колко ще съхне - 2-3 дни?
airdata - напреднал
Chefo77 написа:
Още един глас за саморазливката. Колко ще съхне - 2-3 дни?
Искам да спестя пари за майстор и да стане.Това че 2-3 дни ще съхне не е проблем все пак си го правя за мен.
Тези дупки са на няколко места как да ги направя със саморазливната мазилка така че да не повдигнат нивото,а да стане точно?
Другото е саморазливната мазилка трява ли да я дърпам и до каква степен трябва да се разреди-нещо от сорта на боза ли трябва да стане сместа?
kalin72 - майстор
airdata написа:
как да ги направя със саморазливната мазилка така че да не повдигнат нивото,а да стане точно?
Другото е саморазливната мазилка трява ли да я дърпам и до каква степен трябва да се разреди-нещо от сорта на боза ли трябва да стане сместа?
Ето тук пише:

http://bgremonti.com/forum/viewtopic.php?f=77&t=783
airdata - напреднал
...и така...
Взех си на Ангро 3 чувала саморазливна нивелираща -20кг.-16лв. и нещо е цената на чувала и грунд.
Вече грундирах,пуснах печка да исъхне грунда по-бързо.
До сега нямам опит в нивелация и замазки и ще видя ко ще се получи.
jekasus - майстор
Аз ги оправям такива разлики с дълъг мастар и какво-да е лепило.

Тема "На този под ще стане ли ламинат?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: