• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
chagovec - помощник
Здравейте много търсих в интернет но неможах да намеря това което ме интересува имам стара къща за ремонт,която е с гредоред,разглеждаики интериорни решения се спрях на саморазливащите настилки за спалнята.Въпроса ми е можели при това положение да се направи и как. Искам да постигна този ефект

Прикачен файл

2255170558-509f3eac0a-thumb.jpg
2255170558-509f3eac0a-thumb.jpg (54.19 KиБ) Видяна 7238 пъти
ebahti - майстор
кво ли е искал да каже автора??? :?
peter_m - специалист
Аз доколкото разбрах иска да излее саморазливния под и като изсъхне да стане тази бяла огледална повърхност от снимката, която на всичкото отгоре най-вероятно е компютърен проект :? Ама какво общо има саморазливния под с това на снимката ...
dito - специалист
Купи си цветен фотоапарат, последните години поевтиняха доста :razz:
simeonov_74 - специалист
chagovec написа:
гредоред,разглеждаики интериорни решения се спрях на саморазливащите настилки за спалнята.Въпроса ми е можели при това положение да се направи и как. Искам да постигна този ефект
С една дума ЗАБРАВИ!!!!!!
Е как изобщо ти е родила(хрумнала) главата, подобна безумица- САМОРАЗЛИВНА, която е на циментова основа върху ДЪРВО :shock: :-D.
skrijo - специалист
chagovec написа:
Здравейте много търсих в интернет но неможах да намеря това което ме интересува имам стара къща за ремонт,която е с гредоред,разглеждаики интериорни решения се спрях на саморазливащите настилки за спалнята.Въпроса ми е можели при това положение да се направи и как. Искам да постигна този ефект
Как при това положение :? и кой ефект от всичките :lol:
chagovec - помощник
Хора първо да кажа че съм жена не разбирам от строителство,но питах един уж майстор и тои ми каза,че това била някаква саморазливаща подова настилка на основата на смола която се използвала по магазини и болниции,а за да лъщи така се намазвало с лак.Сега разбирам колко е майстор.Да перифразирам така въпроса каква е тази настилка на снимката и как най-много мога да се доближа до нея,ако е компютърна графика???
dito - специалист
В момента в Бриколаж в София като гледам правят нещо подобно. Резултатът обаче не е впечатляващ - стои вълнообразно. Ефектът е все едно са сложили лъскав балатум.
Тук някъде имаше снимки на полиран бетон и се получаваше много готино. Обаче основата пак трябва да бъде циментова предполагам. Не зная дали няма да се получи ако се сложат плоскости (примерно гипсфазер) над гредореда, но пак ми се струва, че може да се напука, а и цената на такъв под... Не разбирам от тях, просто исках да ти подхвърля идеята да потърсиш за полиран бетон и да видиш това ли искаш и влиза ли ти в бюджета. После питай примерно колегата HX_vector струва ми се (но май имаше и други колеги, които се занимават от форума)
П.П. http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight=
  • 1
  • 2

Тема "гредоред и саморазливащ под" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: