• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
enviro - специалист
Здравейте колеги на къщата по стълбите и коридора имам мрамор но ако тръгна да го къртя ще бъде голяма хамалогия и то даже май не е мрамор а нещо подобно защото не е на плочи а все едно е излято дебело около 2см. Мисля да купя плочки гранитогрес или нещо такова и да го залепя отгоре. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо някакви съвети? Гледах един клип в моят дом там лепиха мазаха долу пътво с грунт като преди това хубаво се изчисти след това почнаха да лепят май се получи при тях добре но ....
Последна промяна от enviro на нед май 04, 2014 11:04 am, променено общо 1 път.
Чаро - Акълия
Верно ли ще сложиш Каи грес върху мрамора?!
Дай снимка да го видим!
MamaMy - майстор
Май говори за мозайка.
enviro - специалист
MamaMy написа:
Май говори за мозайка.
Да точно за мозайка става въпрос :D Извинявам се

Прикачен файл

935830_10200258667457553_689203104_n.jpg
VLADO66 - майстор
Тази венецианска мозайка като се полира и запечата,ще светне.
enviro - специалист
Незнам не ми харесва като цяло а сега след празниците ще викам хора да ми направят оферти за втория етаж за дограми мисля да слагам златен дъб и няма да утива много много тази мозайка цякаш и затова мисля да залепя отгоре нещо друго.
MamaMy - майстор
Тези стъпала ще ти простят само и единствено ако ги облечеш в дърво и то без да разваляш мозайката. Все пак тя е модерна от 800 години и винаги ще си бъде такава. Да не говорим колко пъти е по-скъпа от гранитогреси или терикоти. :)
enviro - специалист
MamaMy написа:
Тези стъпала ще ти простят само и единствено ако ги облечеш в дърво и то без да разваляш мозайката. Все пак тя е модерна от 800 години и винаги ще си бъде такава. Да не говорим колко пъти е по-скъпа от гранитогреси или терикоти. :)
Как по точно да ги облека с дърво? Лесно ли става това ?
  • 1
  • 2

Тема "Плочки върху мозайка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: