Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Fender - специалист
Здравейте има нужда от съвет.
Искам да сложа ламиниран паркет в жилището и питам може ли да се направи без да има лайсни под вратите, т.е. да върви без прекъсване из цялото жилище? Стаите и коридора са малки.
Другото което искам да попитам е, вместо подложката може ли да постави например 2см. фибран отдолу и наложително ли е да се лепи за пода? Бях питал на едно място и ми бяха отговорили че теглото му не е достатъчно, за да стои стабилно и трябва да се захване или залепи?
Последна промяна от Fender на ср сеп 02, 2015 4:49 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
ЗА фибрана, гол и свободе, без лепене
По другия въпрос вече ще си замълча
ttt - специалист
Добре е да дадеш някакви разстояния ако искаш точен отговор дали може без лайсни. Миналата седмица момчето което ни слага ламината обяснява, че това явно е някаква мода да няма лайсни и на някакъв апартамент от 200 квадрата собственика е искал да няма лайсни и са го направили, само че след седмица ги е извикал пак за да сложат лайсни...
Fender - специалист
Не знам дали е мода, не съм се интересувал, просто като гледам при наште дюшемето как си върви цяло навсякъде така си мисля и за паркета затова. Иначе цялото помещение е около 40кв.м. едната стая е около 12кв.м от там в коридора който е около 3-4, и другата стая която е хол и кухня на едно е около 24кв.м, но не е цял правоъгълник помещението а по-скоро е Т-образно. ако го обясних правилно или трябва да го начертая
ttt - специалист
Не би трябвало да е проблем, но все пак питай тея които ти слагат ламината и искай гаранция.

Тема "Питане за монтаж и подложка или фибран за ламиниран паркет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: