Много интересна и все по-често дискутирана тема.
zinaida - напреднал
Та мисълта ми е ще може ли с лепило "Флекс" да залепя фибрана направо върху мозечните плочки на терасата без да ги къртя , жуля и тем подобни? Има ли значение какъв фибран ще ползвам, защото до колкото знам аз - този за пода е 2 см , но ако грша ме поправете. Мерси.
rendo - специалист
Ти хубаво си го написал ама дай малко повече информация за тва кво ще правиш.

Щото ти можеш да сложиш и 40 см фибран, интересното е после какво ще слагаш
zinaida - напреднал
Ами терасата ще я изравнявам с едно ниво с кухнята, за това става въпрос :) Отгоре ще слагам гранитогрес 50/50 см. Днес взех фибрана 3 см . та мисля да го лепя с "Флекс" за мозаечните плочи - и идеята ми беше това ще е достатъчно ли да се залепи фибрана без да къртя мозайката , че и без друго комшиите ни гледат накриво заради шума , който се вдига ?
nihonjin - специалист
Фибрана може да го залепиш направо за мозаечните плочки - стига да не ти вдигат нивото. Но после теракота не може направо върху Фибрана. Първо трябва армирана замазка 2-3см.
masteradmin - майстор
Мозаечните плочки се свалят за 1 мин. Лошото е че терасите имат яка денивелация. Трябва да помислиш и с какво ще я компенсираш. По -добре с фибран отколкото след това да изливаш замазка.
zinaida - напреднал
На мен ми е пределно ясно , че трябва да има замаска , но не ми се занимаваше да къртя плочките ,че ми стига другото къртене - за тва питах теракола ще залепи ли фибрана за мозайката или не ( за трети път питам) Така ще го направя пък квото ще да става.
velsi - Почетен майстор
Естествено, че ще го залепи. Няма къде да отиде. Под е все пак. Не можеш да паднеш от пода! :)
zinaida - напреднал
тва да се чува :partyman: ще го лепя с флекса ще му леина една замаска ще му лепна греса пък квото става
amazoncom - помощник
Давай, аз на твое място бих ги махнал, но и така става :wink:
ABEPA - напреднал
velsi написа:
Не можеш да паднеш от пода! :)
:?
То за това има поливане на ремонта. :-D

Тема "Фибран.....?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: