• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
Вкъщи щяха да ми слагат нов ламиниран паркет, но се оказа, че замазката на места кънти на кухо и е леко напукана (на едно място и се рони и скърца като стъпваш отгоре - и то точно, където се минава най-често). Преди няколко месеца имаше наводнение. Казаха, че трябва да се оправи. Блокът е строен през 2008.
Какво трябва да се направи - дали трябва да се смени цялата замазка или има някакви по-локални решения? Нямам никаква идея от такива ремонти.
Колко сложни са такива ремонти, колко време ще трябва?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Разбиваш компрометираната замазка, почистваш и тогава питаш пак. Отговорите на въпросите ти зависят от какво ще се разкрие
нед дек 15, 2024 1:13 pmn_a написа:
Разбиваш компрометираната замазка, почистваш и тогава питаш пак. Отговорите на въпросите ти зависят от какво ще се разкрие
Здравей, т.е. да се разбие това място първо, където потъва, скърца и се рони или навсякъде, където бие на кухо? Колко горе-долу е дебелината на една замазка? И какви опции има освен да се маха цялата замазка?
Благодаря много!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед дек 15, 2024 2:25 pmasdf152 написа:
нед дек 15, 2024 1:13 pmn_a написа:
Здравей, т.е. да се разбие това място първо, където потъва, скърца и се рони или навсякъде, където бие на кухо? Колко горе-долу е дебелината на една замазка? И какви опции има освен да се маха цялата замазка?
Благодаря много!
Иди питай мама
MamaMy - майстор
Що нещеш да му отговаряш бе кака? Виж го какво е саксийно! То сигурно и размера на гащите си не знае.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед дек 15, 2024 3:10 pmMamaMy написа:
Що нещеш да му отговаряш бе кака? Виж го какво е саксийно! То сигурно и размера на гащите си не знае.
Споко, бре. Виж какво е учтиво, ся ще му се включи на лични личен майстор, ще се разберат
нед дек 15, 2024 3:18 pmn_a написа:
...... ся ще му се включи на лични личен майстор, ще се разберат
Кой тос? Не мога а позная от три пъти. Да не би да има набор абонати?!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
нед дек 15, 2024 3:26 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед дек 15, 2024 3:18 pmn_a написа:
...... ся ще му се включи на лични личен майстор, ще се разберат
Кой тос? Не мога а позная от три пъти. Да не би да има набор абонати?!
Не знам, само подозирам. Има благи постове в подходящ контекст, та това си мисля

п.с.
Няма лошо. Отказвам да давам акъли на отявлено рупащи
MamaMy - майстор
Аз пък що реших, че си приказваш с роботове?
:?
Ще разчитам на информацията от chatgtp явно, за да разбера малко повече за тези замазки.
  • 1
  • 2

Тема "Поправка на замазка на под." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: