Работа с гипскартон за напреднали.
Serpicom - напреднал
Здравейте!
Предстои ми направата на вътрешна стълба към мансарден етаж и се колебая между различни варианти. Предвид това, че етажът от който ще се тръгва е вече завършен ми се иска да заложа на "по-чист вариант", при който няма да се заварява много на място. Според вас възможно ли е стъпалата да се захванат само за стената с крепежни елементи, без да има носеща колона и къде мога да намеря подходящи такива.
Надявам се и на нови идеи по темата, които биха ми свършили работа.
Благодаря предварително!
housedoktor - майстор
възможно ,но трудно изпълнимо ,ако не са предвидени при проектирането . Пусни снимка на идеята си,за да съм сигурен ,че съм те разбрал правилно
laki1968 - специалист
Serpicom написа:
Здравейте!
Предстои ми направата на вътрешна стълба към мансарден етаж и се колебая между различни варианти. Предвид това, че етажът от който ще се тръгва е вече завършен ми се иска да заложа на "по-чист вариант", при който няма да се заварява много на място. Според вас възможно ли е стъпалата да се захванат само за стената с крепежни елементи, без да има носеща колона и къде мога да намеря подходящи такива.
Надявам се и на нови идеи по темата, които биха ми свършили работа.
Благодаря предварително!
то стълбата може въобще да не се захваща за стената ,а да лежи само на долна и горна плоча,ама както казва колегата ти нищо конкретно не питаш
Най-добре измисли нещо, от което няма да ги боли гърбовете на колегите ти и най-вече на един! Иначе предпочитам нещо от типа на пожарникарска стълба, само се надявам след това да не ме викаш да мъкнем мебелите и техниката през прозорците и терасата :lol:

Тема "Вътрешна стълба, която се държи само за стената" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: