Работа с гипскартон за напреднали.
zmeios - специалист
Браво!

Много хубави неща. Луната за детската може да ти я открадна даже.

Онзи 'акцент' на тавана дето е боядисан в чернокафеникавовенге... Дизайнера хубаво го е измислил, ама спомена ли на собствениците, че ще трябва да бършат прах от тавана, или е забравил?

Моят опит сочи, че таван с такъв цвят "попива" прашинки като обезумял. Или, сега като си помисля, той не че ги попива повече, ама по- се виждат.
di4ko.1976 - специалист
Цветовете са по избор на клиента,дизайнера няма пръст.Лично на мене не ми допада черното особено в комбинация с червено.
Изображение
MASTER - специалист
На мен нищо не ми допадна, освен че си се постарал страхотно с изпълнението.

Всичко е ужасно наситено и претрупано, а с цветовете вече става мацано дупе ... с тиква.
zmeios - специалист
Добре де, представете си за момент че тези цветове в стил "Виж ме свако имам пар'е за жълта боя от зелен синеморски кит" :) не бяха такива.

Работата е чудесна, просто този дето плаща и поръчва музиката е... как да го кажа... попрекалил ;)
MASTER - специалист
И за лунички е имал бол пар'е чорбаджията, не само за боя
impreza - напреднал
испълнение по 10-тобалната - 11
цветова гама - 50

евала за идеята много е оригинално и седи супер
обаче не седи ли малко претрупано като се има предвид височината на жилищата ни.
иначе е много готино и аз бих откраднал някоя идея от теб
di4ko.1976 - специалист
impreza написа:
обаче не седи ли малко претрупано...
Наистина доста претрупано стана,но клиента каза искам орнаменти,искам лунички,искам скрито осветление да има.
А бе как да ви го кажа не беше българин човека.
MASTER - специалист
Абе и на мен ми заприлича на руски новобогаташки стил :-D
alexb - специалист
по скоро циганин.
sasooooooooo - "специалист"
Тоците вий ли опрявахте?
Тея нацвъкани конзоли, много гро. Една горе, две долу :lol: Нема се излагаме, де, има събрани в общо тяло 2ка,3ка,4ка,5ца,6ца, хоризонтални или вертикални, както и панели за тях. :!:
Черното табло го преместихте, или го затворихте с картона?

Тема "скритото осветление- що е то и има ли почва унас?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: