Работа с гипскартон за напреднали.
Emerald - модератор
Хей момчета, на мен заигравки обикновено никак не са ми по вкуса, но това ми хареса. Ще ме светне ли някой какво е всъщност?

Изглежда че всеки плюс е съставен от "кутия" с лампа вътре и напречно парче гипскартон. :? Правилно ли разсъждавам? Как се крепи напречното парче към стената?:? А може би изобщо не е гипскартон, а? :? Но пък би могло да стане надявам се? :?

Изображение
Galski - специалист
Това може да е най-обикновена бяло боядисата мдф кутия с две стъкла от двете страни. Захващането към стената може да е на най-простия принцип на скрит монтаж с кукички или нещо подобно.
А може да не е мдф, а някакъв вид поли-намси-квоси-пластмаса.. макар че малко вероятно.
Това наподобява на светещите "лавици", но обърнати вертикално.
Така че, едва ли е голяма философия.

Изглежда готино. Но не бих си го сложила в спалнята :)
Emerald - модератор
Вярно че може да е мдф. Леле, колко съм проста! :lol: Хоризонталната част може само да е залепена- нали се държи и на вертикалната. :?

Интересно, а кабелите за лампите, за всяка поотделно ли да се извеждат? :? Май множко идва.
8180 - майстор
Galski написа:
Що бе Галски?
И на мен ми хареса, но бих се заслушал в професионалните съображения, че съм доста бос в материята.
Освен че трудно се почиства, а където има топло - лепне, друго не се сещам.
Galski - специалист
8180 написа:
Galski написа:
Що бе Галски?
И на мен ми хареса, но бих се заслушал в професионалните съображения, че съм доста бос в материята.
Освен че трудно се почиства, а където има топло - лепне, друго не се сещам.
Е точно заради това :-D В спалнята - не благодаря :-D
В дневната - там бих го сложила или търсила като акцент. :)
8180 - майстор
Я, уцелил съм по случайност.
Галски, благодаря.
Levee - специалист
Дааа, остана само специалистите да обяснят конструкцията..
marto - специалист
Предполагам конструкцията е от "У" профили,хоризонталните са УД вертикалните УВ ,профил във профил кове се УД на стената дирекно в/у него още едно с копчета да се получи квадрат,а за светлината е монтирано отгоре по-широка лента картон да стане като скрито осветление..
едит:ако е от гипсо картон де

Emerald

не е "кутия" точно обратното кутиите са празните участъци,най вляво или долу къде свършва..? А втората снимка с цветята ..какво тр да видим там Question
rockwall - майстор
някой ще сложи ли отново снимката

Тема "Една заигравка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: