Работа с гипскартон за напреднали.
fenko666 - напреднал
:? Как получаваш синятя светлина отгоре сигурен съм че има и други цветове но какво всъщност представлявя как си я направил ще ти бъда благодарен ако спооделиш :prayer: :prayer: :prayer:
тонито - специалист
Колегата е сложил луминисцентни лампи от горе и затова свети....
8180 - майстор
тонито написа:
Колегата е сложил луминисцентни лампи от горе и затова свети....
А за цветовете да Ви кажа - неоправдано скъпо е да се купуват цветни пури. От ф-мите за рекламни материали (Васкони, Геко, Графлин, МикроАрт) си вземете самозалепващо фолио - траспарент/транслуцент и си лепете със здраве - ако Ви е кеф разноцветни пури си направета. Ок. 10лв/м2 - режат колкото ти трябва - поне 20 разцветки.
hkoko - специалист
Отгоре синята светлина се състои от осем китайски луминсцентни лампи по осем вата всяка.Габаритите им са 2/4/30см. свързани са с кабел който се продава със самите лампи.Диаметъра на самата "пуричка" е около сантиметър.Струват по 6лв. бройката и ги има в какъвто цвят ти дойде на ума.
hkoko - специалист
А за цветовете да Ви кажа - неоправдано скъпо е да се купуват цветни пури. От ф-мите за рекламни материали (Васкони, Геко, Графлин, МикроАрт) си вземете самозалепващо фолио - траспарент/транслуцент и си лепете със здраве - ако Ви е кеф разноцветни пури си направета. Ок. 10лв/м2 - режат колкото ти трябва - поне 20 разцветки.
това са пълни глупости , цената на самата пуричка е около 1-2лв.
8180 - майстор
Ти си знаеш - аз за толкова купувам 36W бяла, а цветна над 10лв. и ми се връзва оцветяването.
Китайски НЕ купувам!! - защото ги "влагам" и продавам после с гаранция 1 год., а по рекламации на ходя. Е ходя понякога, но не заради пури и елеметите около тях - обикновено наши грешки.
За в къщи става - като поправиш нещо и жената някак по-мила става. :)
Апропо, таванът ти е СУПЕР!
fenko666 - напреднал
благодаря че ме просветлихте обещавам даго пробвам много ми хареса :lol: :lol: :lol:
tuninghuman - специалист
евала! много е добре. и аз искам такъв :shock: :? :) :)
fenko666 - напреднал
искаш ама няма :ka: трябва да си направиш

Тема "Вижте какво направих от тавана си" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: