Предполагам,че стаята ще е за момченце.Трябвало е да наблегнеш повече на синьото,тези цветове са повече за момиченце(според мен).Това ако ти си избирал цветовете,ако собствениците са ги избирали, тогава е ок.Червеното май нещо те е поизмъчило 

N.Georgiev написа:Тапетите бяха замислени първоначално , но после се реши да правя и тези неща по стените и не остана свободна стена за тях . Паяжината също отказаха в последния момент .А относно шпакловката мисля че е повече от добра , а боята я правих аз и се получи страхотно - снимките са лоши и може би от там идва заблудата , Не твърдя ,че е идеално , няма идеални хора .Е щом казваш че на живо е идеално, може и от снимките да е! Загледай се и ти да видиш, че червеното изглежда на петна на снимките! А това с прищевките на клиентите, ми е до болка познато! Когато става въпрос за технология, материали и качество на изпълнение, имаме думата, но за дизайн и цветове трябва само да слушаме и да кимаме с глава, дори на нас да не ни харесва! Най-многото, което си позволявам, е да кажа, че на мен еди как си, би ми харесало повече, но дотолкова! Все пак аз ще го гледам докато го направя, а те ще живеят после там!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: