• 1
  • 2
Работа с гипскартон за напреднали.
ne e mngo trudno ima edno lepila za karton kazva se PERFLIX na KNAUF kato se montira dogramata 4aka6 da izsahne pqnata izrqzva6 q s maketno no64e posle s roletka meri6 raztoqnieto ot dogramata do stenata reje6 karton barka6 lepilo maji6 i lepi6 nivelira6 popalva6 slaga6 metalen rab posle 6paklova6 ako iska6 moje i cqlata stena no moje i samo malko ot strani za6kurva6 da iz4eznat rabovete ot tam na tatak pravi6 kakvoto iska6
subzero - специалист
аз не съм майстор, но ми се наложи да си го направя сам поради парични затруднения :) и невиждам защо трябва да си купуваш PERFLIX на Knauf наистина лепилото е добро но и скъпо защото е на Knauf!аз си купих лепило за гипсокартон ЯПИ ГИПС, върши същата работа,по евтино и хваща добре! направих го и не е мръднало! но всеки си знае, ако имате пари за пръскане пръскайте :-D
The_FAN - специалист
Лео без да се заяждам... все казваш че ще пуснеш снимки на това и онова и все не го правиш....странно... :?
masterval - майстор
bobtosh,
Трябва да се издаде цял наръчник за тая работа, ако не уточниш нещата.
Всеки случай е сам за себе си, много пъти е писано: различно е при тухла и панел, зависи, как е равнена новата дограма (наравно със стената, посредата), има ли подпрозоречна дъска, колко са прави стените въобще и прочее подробности от пейзажа.
Според мен, няма единен начин за "обръщане", както и материали - няма защо да работиш с гишпсокартон, например, когато пяната е само 2-3 милиметра.
Лично на мен най ми допада да оправям разрухата на тухлена стена. Поне се вижда, какво си свършил.
zvetomil - специалист
снимки

Прикачен файл

P3120028 [800x600].JPG
P3120028 [800x600].JPG (111.53 KиБ) Видяна 13785 пъти

Прикачен файл

P3240007 [800x600].JPG
P3240007 [800x600].JPG (90.39 KиБ) Видяна 13787 пъти
masterval - майстор
zvetomil,
Хубави снимки...
zvetomil - специалист
Установих,че като залепиш прави ал. ръбохранители с лепило експрес фикс.После се шпаклова много по лесно.Тука на снимките прозореца е обърнат с лента гипс картон фабрично отрязана права това са тези транспортните ленти ГК които се слагат на палетите от долу под листовете ГК във всеки слад ги има разхвърляни.
  • 1
  • 2

Тема "как да обърнем прозорците най-лесно след монтажа на дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: