Работа с гипскартон за напреднали.
leonardo_vd - модератор
$64EN написа:
, за жалост ми отпадна работата с гипскартона
Защо? :?
radoraev - специалист
masteradmin написа:
Преди огъване минаваш гипскартона с иглен валиак(но само отвътре). След това го мокриш отвътре (но само отвътре). След това го завиваш от едната страна, огиваш захващаш и така пред 20-25 см.
Хм.....аз ли сам забравил как се мокри гипскартона или некой си прай ташак :?
Нали винаги мокрехме от страната която ще се растяга а не свива :?
vesbond - специалист
Ха ха ха! Кого хванахме в крачка? :-D Я да видим кой е забравил как се огъва картон!? Радо, недей така бе човек! Аре спомни си, да не си отварям устата, моля те! ВИНАГИ откъм вътрешната дъга! Независимо на коя страна огъваш картона! Ако някой не е разбрал какво искам да кажа - да пита! :) :)
leonardo_vd - модератор
vesbond написа:
Ха ха ха! Кого хванахме в крачка? :-D Я да видим кой е забравил как се огъва картон!? Радо, недей така бе човек! Аре спомни си, да не си отварям устата, моля те! ВИНАГИ откъм вътрешната дъга! Независимо на коя страна огъваш картона! Ако някой не е разбрал какво искам да кажа - да пита! :) :)
Аз оставам пас, защото не мокря картона. Той просто си се огъва :-D :lol: :-D :lol:
vesbond - специалист
Еееееее!Лео? Факир? Ако не, сподели! :anmachen: :bussi: Ако не - :lцl: :axe:
leonardo_vd - модератор
vesbond написа:
Еееееее!Лео? Факир? Ако не, сподели! :anmachen: :bussi: Ако не - :lцl: :axe:
Сериозно. Няма никакви методи, просто с малко повече търпение и става.
radoraev - специалист
ще повторя два пъти за неразбралите---дюран-дюран :lol:
Картона се мокри от страната която ще се растяга
Повярвайте.....ако не...просто опитайте
Това е закон в гипскартона
bisplus - специалист
Не съм много голям майстор...не че несъм работил с картон, но според мен ако го намокриш от страната от която ще се разпъва просто като започнеш да огъваш ще се счупи.
radoraev - специалист
bisplus написа:
Не съм много голям майстор...не че несъм работил с картон, но според мен ако го намокриш от страната от която ще се разпъва просто като започнеш да огъваш ще се счупи.
напротив..........само че не го дупчете с валяка
Аз просто се изненадах--това не очаквах въобще да стане въпрос в този форум--има неща които са си закон и това е
bisplus - специалист
Както кажеш.

Тема "Обшивка на колона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: