Работа с гипскартон за напреднали.
spetro - напреднал
dito написа:
Интересно си изглежда стълбището, какво ругаете проектанта? Ако е да правите някоя детелинка или слънчице на окачен таван на 3 нива при светла височина 2.60 сигурно ще казвате колко творческа и приятна е била работата. Сигурно наистина е така в сравнение с тази досадна и пипкава работа, но личното ми мнение относно крайния резултат е, че това стълбище ще изглежда доста по-добре от 95% от окачените тавани с гипскаронови заигравки. Айде, пийс и не ме псувайте много :-D
:thumbs:
новия12 - специалист
браво колега и от мен - дано да си взел хубава парица за тая дивотия... :)
muffflon - помощник
Перфектно изпълнение!!! браво =D> =D> =D>
SHL - специалист
The_FAN, поздравления за изпълнението! :respekt:
impreza - напреднал
определено архитектът се е изгаврил с майсторите,а представям си колко псувни е отнесал. иначе поздрав за тарпението на майсторите малко хора биха издаржали.
dito - специалист
Ей, вярно, нас и в червата ни мързи, щом и на картинка като го гледаме, си казваме "малко хора биха издържали". Да въртим маламашките е досадно, да учим граматика е трудно. А какво можем да правим добре, за да имаме самочувствие, достатъчно да критикуваме архитекта и инвеститора?
plo4kata - специалист
Направо безумие,освен,че е гавра с изпълнителя не мисля че ще издържи дълго време на вибрациите на металният парапет без да се пропукат връзките на метала с гипса,щеше да е по-разумно да се измаже с циментов разтвор и после да се монтира парапета отколкото с материали за временно оформяне(гипскартон)и все пак БРАВО на майстора за търпението и уменията.
lordmails - специалист
Браво чудесно и перфектно изпълнение.Поздравления за търпението.
The_FAN - специалист
Днес ходих до сградата и разгледах стълбището.
След близо половин година експлоатация (доста народ се катери там)
няма нито една пукнатина или разцепване.

Ще следя във времето как се развиват нещата.

Боядисано е с латекс... очаквах поне някаква силиконова мазилка да има, но уви.
:?
leonardo_vd - модератор
The_FAN написа:
Днес ходих до сградата и разгледах стълбището.
След близо половин година експлоатация (доста народ се катери там)
няма нито една пукнатина или разцепване.

Ще следя във времето как се развиват нещата.

Боядисано е с латекс... очаквах поне някаква силиконова мазилка да има, но уви.
:?
Перфектно изпълнение, но само едно ми е неизвестно в цялата работа. Колко им струваше тази прищявка. Може да ми отговориш и на лични.

Тема "Лека гавра с монтаж...вита стълба..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: