Работа с гипскартон за напреднали.
gvasilev - помощник
По проект на горния етаж обаче, аз съм отдолу. Ако ги нямаше тези трегери дето се засичат, да съм я махнал. Аз дори не знам трегери ли са, какво е. Приличат ми на влакови релси. И се засичат едно в/у друго, което също ми е странно.
torbalan - Дървен философ
Кръстосват се и продължават някъде да стъпят на стените или свършват там и са на буквата Г?
gvasilev - помощник
Ами не стъпват на стените и в двата края. Единия тръгва от долу на чертежа, другия от дясно, и спират под буквата Г там където съм оградил с червено.
Гредоред ли е или плоча?
gvasilev - помощник
torbalan написа:
Гредоред ли е или плоча?
Това е въпрос на който не знам отговора. Как да проверя? Според мен е гредоред, но не съм сигурен.
Ми иди някъде, където си сигурен че е плоча и подскочи.
Като тупнеш ще чуеш звука... После се качи на горния етаж и пак подскочи...

Ако звука е подобен - може би е плоча, ако е гредоред - звука ще е много различен...

Другия вариант е с тънък и дълъг сфредел... :)

Третия вариант, който според мен е най-разумен, наемаш строителен инженер да дойде и да види на место.

На мен лично тез греди ми се виждат доста излишни...
gvasilev - помощник
Ако трябва да съдя по звука е гредоред. Чувам хората как ходят все едно ми ходят по главата. Моя под е 100% гредоред. В мазето слизам и мога да си говоря с хората отгоре.
Търси строителен инженер да огледа на место...

Не е добре да даваме акъл само по описание :)
gvasilev - помощник
Добре, вече се свързах с един. Ще видим какво ще каже след като огледа.
gvasilev - помощник
Ако вие имате някой познат за София, на когото може да се има доверие, ще се радвам да споделите.

Тема "Въпрос за колона от тухли, евентуално носеща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: