Работа с гипскартон за напреднали.
jekasus - майстор
N.Georgiev, чак сега се загледах, какъв е пълнежа на "кашкавала"? И причината за това?
Изображение
VLADO66 - майстор
Това е твърда основа за шпакловка-на тоя диаметър картон не може да се свие.На снимката има две полушпакловани кръгчета.
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Това е твърда основа за шпакловка-на тоя диаметър картон не може да се свие.На снимката има две полушпакловани кръгчета.
А говоря за "синьото сирене" :-D в малките дупки.
А картона може да се свие на такъв диаметър, просто повече играчка.
N.Georgiev - специалист
И защо трябва да е повече играчка , като може да е по-лесно ? Експерементирах и мисля ,че се получи по-добре отколкото с картон , малките дупки са правени с корона за лунички .
VLADO66 - майстор
Имало е пара за един пласт фибран :-D
N.Georgiev - специалист
Lisko написа:
Georgiev,
твоята работа е качествена, обаче човека с ръбовете на камината се е олял.
:?
Човека си прави ремонт на това 50 м2 апартаментче вече почти година в същото време живее там , той е с убеждението , че прави ремонта бавно , но абсолютно всичко му е изпипано нищо , че тавана в хола му е провиснал с 6 см и стените му са като Рила и Пирин , камината беше върха , няколко месеца след като аз бях там , ми се обади да ходя да му монтирам разни лампи , ключове , контакти и т.н. като видях камината не и обърнах особено внимание , щото беше недовършена , забелязах ръбовете и не-съвпадащите фуги , но като ми каза , че е готова и няма да се фугира , много се смях .

Всеки с вкуса си и разбиранията , важното е да живее в мир , и да ме препоръчва . :mrgreen:
jekasus - майстор
N.Georgiev написа:
И защо трябва да е повече играчка , като може да е по-лесно ? Експерементирах и мисля ,че се получи по-добре отколкото с картон , малките дупки са правени с корона за лунички .
Точно за това питам :-D
VLADO66 написа:
Имало е пара за един пласт фибран :-D
И два пласта стиропор (стереопор :-D )
N.Georgiev - специалист
Важното е , че се получи .В тази професия не трябва да си кон с капаци , а да ти идват идеи и да можеш да ги реализираш .
Krelion - специалист
Трябваше,поне да го посъветваш.Не може да вземеш един елемент от иначе добър цялостен интериорен проект и да го пльоснеш ей така.
KnauFer - специалист
Не ми харесва че констр. е прекъсната - Но предполагам ,че колегата я е подсилил допълнително с профил ... :|

Тема "Още един готин Апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: