• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Работа с гипскартон за напреднали.
Takezo Sensey - модератор
Става и картон само на лепене ...+ ългозащитни ...
The_FAN - специалист
takezo написа:
Човека каза че иска изолация...10 см. даже
Друг е въпроса дали мястото на темата е тук....
Takezo Sensey - модератор
The_FAN написа:
takezo написа:
Човека каза че иска изолация...10 см. даже
Друг е въпроса дали мястото на темата е тук....
Да така е извинявам се ...заглавието е малко подвеждащо , първия пост също .
veselin genchev - специалист
Така го правя аз.

Прикачен файл

11.jpg
11.jpg (93.99 KиБ) Видяна 7575 пъти

Прикачен файл

22.jpg
22.jpg (87.84 KиБ) Видяна 7575 пъти

Прикачен файл

344.jpg
344.jpg (100.11 KиБ) Видяна 7575 пъти
$64EN - специалист
veselin genchev написа:
Така го правя аз.
браво хубаво и здраво става така , а паропропускливо фолио слагаш ли? че не видях на снимките много много
veselin genchev - специалист
$64EN написа:
veselin genchev написа:
Така го правя аз.
браво хубаво и здраво става така , а паропропускливо фолио слагаш ли? че не видях на снимките много много
Тук няма смисъл от него, всички стени са вътрешни.Поне според мен,някои да ме поправи ако греша.
lotosf - специалист
За обърщането вече ясно но проблема е че панелните блокове панелите се слягат и от това микроскопично движение точно там където са ъглите и по-специално вътрешните ъгле се появяват пукнатини .Има ли начин да се иэбегнат?
MASTER - специалист
leonardo_vd написа:
Днес съм обърнал 3 прозореца и 1 врата по почти същия начин, САМО ЧЕ края на лентата картон която е откъм дограмата се залепва с лепило, а откъм стената се завива за профила.
Този начин се практикува по често, защото ДОГРАМИСТИТЕ винаги взимат размерите си колкото се може по-плътно и не остава никакво място за профили. Имайте предвид че горната част на прозореца трябва да се обърне първа и след това страниците да я подпрят. Дано утре се сетя да щракна някоя снимка, че имам много интересни неща за споделяне.

Те не че ги взимат плътно , за да няма място за профили, и да ти стъжняват живота. :lol: :lol: А ги взимат така, защото ако ги вземат по малки, ще се наложи да се прави сериозно обръщане на прозорците и отвън, а така се ползва в повечето случаи зъба на външната мазилка, и там обикновенно се минава с нещо като фугиране.
Последна промяна от MASTER на ср юли 08, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
lotosf написа:
За обърщането вече ясно но проблема е че панелните блокове панелите се слягат и от това микроскопично движение точно там където са ъглите и по-специално вътрешните ъгле се появяват пукнатини .Има ли начин да се иэбегнат?

За да се избегнат пукнатините се поставят ленти - доста е писано по въпроса за шпакловането! Потърси!
jimmy_bar - специалист
:toimonster: наистина всичко,което видях е ''НАПРАВИ СИ САМ'',за да дойде и "майстора" да ти го направи.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Оформяне на прозорци в панелно жилище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: