takezo написа:Става и картон само на лепене ...+ ългозащитни ...Човека каза че иска изолация...10 см. даже
Друг е въпроса дали мястото на темата е тук....
The_FAN написа:Да така е извинявам се ...заглавието е малко подвеждащо , първия пост също .takezo написа:Става и картон само на лепене ...+ ългозащитни ...Човека каза че иска изолация...10 см. даже
Друг е въпроса дали мястото на темата е тук....
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
$64EN написа:Тук няма смисъл от него, всички стени са вътрешни.Поне според мен,някои да ме поправи ако греша.veselin genchev написа:Така го правя аз.браво хубаво и здраво става така , а паропропускливо фолио слагаш ли? че не видях на снимките много много
leonardo_vd написа:Днес съм обърнал 3 прозореца и 1 врата по почти същия начин, САМО ЧЕ края на лентата картон която е откъм дограмата се залепва с лепило, а откъм стената се завива за профила.
Този начин се практикува по често, защото ДОГРАМИСТИТЕ винаги взимат размерите си колкото се може по-плътно и не остава никакво място за профили. Имайте предвид че горната част на прозореца трябва да се обърне първа и след това страниците да я подпрят. Дано утре се сетя да щракна някоя снимка, че имам много интересни неща за споделяне.
lotosf написа:За обърщането вече ясно но проблема е че панелните блокове панелите се слягат и от това микроскопично движение точно там където са ъглите и по-специално вътрешните ъгле се появяват пукнатини .Има ли начин да се иэбегнат?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: