• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Работа с гипскартон за напреднали.
rulom - модератор
jimmy_bar написа:
:toimonster: наистина всичко,което видях е ''НАПРАВИ СИ САМ'',за да дойде и "майстора" да ти го направи.
Някога и "майстора" е бил неграмотен :cool: именно затова са подобни форуми.......все пак майстора не учил вишо, учил се е за сметка на хората които са го викнали :wink:
Темата е за споделяне на опит, а не коментари от пиедестала(щото се сещам и за още един подобен "велик" майстор :wink: )
veselin genchev - специалист
jimmy_bar написа:
:toimonster: наистина всичко,което видях е ''НАПРАВИ СИ САМ'',за да дойде и "майстора" да ти го направи.

Шефе,я ме светни,че и аз да мина в графа-майстор. :wink:
jimmy_bar - специалист
Извинявам се ако съм обидил някои с коментара си,понякога се изразявам по остро,но без лоши чувства. =)
veselin genchev - специалист
jimmy_bar написа:
Извинявам се ако съм обидил някои с коментара си,понякога се изразявам по остро,но без лоши чувства. =)

Това го разбрах.
Я "качи' снимки да видя ти как го правиш,бате. :wink:
jimmy_bar - специалист
Скоро ми предстои обръщане,ще се постарая да направя хубави снимки.
strelec - специалист
jimmy_bar написа:
Още не сме ги видели!

Или не е готово обръщането?
pavkatay - майстор
strelec написа:
jimmy_bar написа:
Още не сме ги видели!

Или не е готово обръщането?
добрия майсто пипа леко и работи БАВНО :-D :-D :-D
strelec - специалист
pavkatay написа:
добрия майсто пипа леко и работи БАВНО :-D :-D :-D
То хубавите работи ставали бавно, но чак пък толкова ли е хубаво?... почти година...
pavkatay - майстор
hricava написа:
Както някои знаят новите дограми в панелните жилища след поставянето им са почти равни със съществуващия панел. ................
искам съвет какво да правя ,ако няма да се обръща с гипсокартон. проблема е следния: монтирах прозорци на клиент, който ми е отделил и пари за довършителни операции, но не са много(за конструкция и дума не може да става). с обръщне на прозорци нямам проблем, подмазване също, но единия прозорец в долната част е наравно със стената, а в горната е с 1 см по навътре , другия е по-навътре почти целия с около 1 см, третия е почти наравно със стената. с последните два нямам проблем, но приемам съвети :) . а какво да правя с онзи правия прозорец на кривата стена :?
pavkatay - майстор
хайде, че утре ще почвам :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Оформяне на прозорци в панелно жилище" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: