Соло, за твоята баня още ти казах - не съм видял или чул за изгорял траф ... не че и там няма дефекти, но са редки. Докато за изгорели луни на 220 ... опитвам се по-скоро да се сетя за някоя с живот над седмица 

solo5 написа:ако си на траф, по-голяма е вероятността да ти изгори трафа, ако не си му дал резерв (и ако е електронен)
P.S. иначе дават 7см разстояние от луничката до тавана, защото трябва да има място за охлаждане. това е една от причините за прегряване и изгаряне на крушки
Соло, за твоята баня още ти казах - не съм видял или чул за изгорял траф ... не че и там няма дефекти, но са редки. Докато за изгорели луни на 220 ... опитвам се по-скоро да се сетя за някоя с живот над седмица WinkПърво за трафа видял съм само един,но съм видял.За луните на 220в.горят от колебанието във волтажа / накои дори на 5минути живот/Единственното изключение е една на терасата ми още е от тези без предпазно стъкло отпред,пожълтяла е от мазнините /терасата ми е нещо като кухня/сигурно е на 7-8 години и не мога да си обясня защо още не е изгоряла.На тавана от снимките на жената и се досвидяха пари за трафове и сложих 220 волтови за 1 седмица смених 4-после жената поумня
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: