Работа с гипскартон за напреднали.
greengara - напреднал
най-добре става като накиснеш гипскартона за 24 часа във вряла вода (като поддържаш водата гореща с помощта на нагревател за буркани - минимум 3 киловата) - след това е като варен макарон и можеш ако искаш да го направиш и на фльонга

Прикачен файл

pasta.jpg
pasta.jpg (20.95 KиБ) Видяна 5125 пъти
prascho - майстор
зелени приятелю благодаря за ценния съвет :-D . ***************************************************************

mod:edit: leonardo_vd
Спазвай добрия тон във форума
fenko666 - напреднал
:? :? :? :? Как ли се прави това с цял лист :) залива се с топла вода или се напръсква :? :? :? Обясни по подробно ако обичаш :prayer:
bugsbunni - специалист
$64EN написа:
masteradmin написа:
Преди огъване минаваш гипскартона с иглен валиак(но само отвътре). След това го мокриш отвътре (но само отвътре). След това го завиваш от едната страна, огиваш захващаш и така пред 20-25 см.
masteradmin имам един въпрос , от къде си си взел игления валяк ("таралеж") , че и аз искам да си купя такъв :)
търсих по разни магазини , но не са и чували за такъв
благодаря ти предварително
Ако си от София отиваш до Горнобански път. Там има доста голяма железария (Мар Маг) от там си купих такъв.
$64EN - специалист
bugsbunni написа:
$64EN написа:
masteradmin написа:
Преди огъване минаваш гипскартона с иглен валиак(но само отвътре). След това го мокриш отвътре (но само отвътре). След това го завиваш от едната страна, огиваш захващаш и така пред 20-25 см.
masteradmin имам един въпрос , от къде си си взел игления валяк ("таралеж") , че и аз искам да си купя такъв :)
търсих по разни магазини , но не са и чували за такъв
благодаря ти предварително
Ако си от София отиваш до Горнобански път. Там има доста голяма железария (Мар Маг) от там си купих такъв.
благодаря ти , ще проуча къде се намира този магазин и ще мина да си взема и аз един

Тема "Обшивка на колона" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: