Работа с гипскартон за напреднали.
MalBazaar - напреднал
nqkoi moje li dami kaje kak da baprawq kutii ot gipskarton da izglejdat kato dyrweni gredi. No ne iskam da go praq s boq ,iskam da byde relefno s 4opowe s wsi4ko.Vidqh na edna mqsto taka ama maistora ne poska da kaje kak go e pravil.izvinqwam se za prawopisa :) exx nikoi li ne znae we samo w gorna orqhowica li se praqt takiwa rauti ??????
The_FAN - специалист
щото ти е първо мнение ти е простено, но после ще ти се трият съобщенията... за това ПИШИ НА КИРИЛИЦА

а и за да ти отговори някой е хубаво да бъдеш малко по-любезен, все пак никой не е длъжен.
Аз освен с декорация не се сещам как....продават едни стереопорени дето имитират дървени греди и дърворезби ама са от стереопор и са боядисани хубаво - не си личи докато не потропаш по него
Master_Kenobi - V.I.P.
Може и да знам, ама като не чета маймуница... Съжалявам. :roll:
MalBazaar - напреднал
извинявам се за латиницата ама рядко сядам на комп и трудно се справям с кирилицата и знам че никои не е длъжен да ми отговаря ама като нема отде да зема информация .. аз бтв го измислих как да стане утре ще го прая . мисля че ще стане страхотно. ще ви покажа снимки като е готово ..
The_FAN - специалист
Така е по- добре !
Чакаме с нетърпение !
Master_Kenobi - V.I.P.
Ако си от София, отиваш на Сточна гара, бившето 501 стоки, режат ПДЧ плоскости. (Или на друго подобно място.) Има ламинирани гръбчета за гардероби и шкафове - 3,5 мм дебели. Не са скъпи. Избираш си десен и поръчваш как да ти ги нарежат. После лепиш върху гирскартона.
Това е просто идея - на мен няма да ми хареса как ще стане, ама вкусове разни...
Takezo Sensey - модератор
Master_Kenobi написа:
...и аз , и аз ..
The_FAN - специалист
takezo написа:
Master_Kenobi написа:
...и аз , и аз ..

takezo се завърна и трупа точки :)

Тема "nikoi li ne znae?????" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: