Работа с гипскартон за напреднали.
маречков - специалист
Незнам дали е за този раздел, но някой има ли си представа колко струва и къде може да се "пипне" това. Рових из нета, но не мога да намеря цени, всички казват колко е хубаво и т.н., даже тема тука изкочи за някакво библийско т....ла. Благодаря. :)
Master_Kenobi - V.I.P.
Фирма J.A.V. - България. Сериозна австрийска фирма са. Предлагат екзотична дървесина - паркети, дюшемета, профили за прозорци и др.
Обшивка не знам дали предлагат, но имат суха необработена дървесина на талпи (цените са от около 2000 лв./куб.м. и нагоре).
Имат офиси в София и Варна. В София координати им са:
кв. Орландовци, ул. Одеса 36, тел. 936-87-50 (51)
Сайт не търси, най-много да намериш австрийския и няма да ти свърши работа. Но по телефона са любезни - звънни, ще ти обяснят подробно. Най-добре на място, но виждам, че си във В. Търново.

Успех! :) И приготви дебела пачка. :-D

П.П. Знам, че има и подобни немски фирми у нас, но координати не знам. Могат да ти помогнат фирми произвеждащи дървена дограма - някои взимат материал от тях.
BigPuff - напреднал
http://www.nortop.com/catalog.php?lang= ... =7&lang=bg
85 лева кв.м. Имат различти дължини. Не е необходимо да се обработва с лакове или импрегнатори. Красиво и скъпо :)
Master_Kenobi - V.I.P.
Ценен линк! :) Благодаря, колега!
Не прегледах сайта подробно, но ако това е цената и става и за подова настилка и тераси, направо го пиши от евтините. :-D
А за лак и импрегнанта малко се съмнявам - всички лакират и/или импрегнират. После ще разгледам да видя какво ни омайват в сайта. :)
BigPuff - напреднал
Радвам се, че съм помогнал :)
За подове не съм убеден, че става. Но все пак, ако имаш време прескочи до офиса им - много любезно обслужване, обясняват ти всичко. Аз исках да правя външна обшивка с кедър, единствено цената ме спря.
Master_Kenobi - V.I.P.
Цената е приемлива за екзотична дървесина. Дори много приемлива. Само бамбука е твърдо по-евтин. Но е специфичен, да не кажа гаден, освен за конкретни случаи.

Но за жалост, като разгледах сайта, май не става за под. Дори и за открити тераси. С това застъпване и оставащата фуга... Май си е само стенна облицовка.
А инфото им за импрегнирането е противоречиво, хем може и без, хем предлагат импрегнанти.
Ще ги посетя като ми потрябват.
Пак мерси, BigPuff

Тема "кедрова обшивка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: