Представете си четири стени с различни посоки,няма прав ьгьл никьде а искам да отрежа парче картон което да пасне точно.Не сьм отличник по гемеотрия и не ми е ясно,моля да ми разясните,виждам че има маистори мно
го тук.

stoichkov написа:Представете си четири стени с различни посоки,няма прав ьгьл никьде а искам да отрежа парче картон което да пасне точно.Не сьм отличник по гемеотрия и не ми е ясно,моля да ми разясните,виждам че има маистори мноАми изправи някой от ъглите и после вече си идва всичко.го тук.
stoichkov написа:Представете си четири стени с различни посоки,няма прав ьгьл никьде а искам да отрежа парче картон което да пасне точно.Не сьм отличник по гемеотрия и не ми е ясно,моля да ми разясните,виждам че има маистори мноТова не може да се обясни така--званни ми в скайпа и с камерата еагледно ще ти го обясня Skype name:radoraevго тук.
velsi написа:....... Но това си е пак геометрия.... просто без нея не става.Повече не мога да кажа и аз. Всичко е геометрия и това е. Понякога е по-изгодно да сложиш 2 парчета отколкото цял лист.
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: