Работа с гипскартон за напреднали.
pirat78 - напреднал
Здравейте на всички!Аз съм нов,наистина много добър сайт!Предстои ми да облицовам външни каменни стълби.Харесвам камъка като материал,но от времето са се появили пукнатини,все пак са правени през 40-те год. на миналия век.Не ми се ще да ги подмазвам,защото ще стане грозно и взех решение да ги облизовам с декоративен камък,след което да монтирам дървен парапет.Елементите на парапета вече ги имам,само трябва да ги сглобя ,но това след облицовката.Молбата ми е,ако има някой предложение и идеи,или е правил подобно нещо да даде малко акъл както се казва.Ще съм много благодарен на всички,по касно ще кача някой др.снимка на сегашните стъпала.
ebahti - майстор
декоративен камък???имитация?естествен?врачански камък,варовик?гнайс?гранит?мрамор?цели стъпала? от по малки парчета?.........какво точно искаш :?
pirat78 - напреднал
Ще ми се да е декоративен камък,челото на стапалото може да е от малки парчета,а горната част от по- големи,подобно на тези

Прикачен файл

001.jpg
незная точно какъв е този камък,но ми харесва
001.jpg (124.44 KиБ) Видяна 10018 пъти

Прикачен файл

002.jpg
този същ ми харесва
002.jpg (37.33 KиБ) Видяна 10018 пъти
Здравейте,
аз лично съм правил много облицовки на стъпала, било то външни или вътрешни, но главно от мрамор и гранит.Ако за теб представлява интерес мога да кача и малко снимки. Когато говорим за външно стълбище, важно е качеството и устойчивостта на материала, а за мен най-добрър в тази насока е естествения камък.
The_FAN - специалист
абе хора...

вие този раздел го обърнахте на "Каменарство"...

Всичко е много хубаво, но идеята му е да се пише за декоративни изделия с материали за Сухо строителство....

Мисля че форума трябва да се преподреди малко.....

Тук за камъни се пише, в раздела за подове се пише за ламинат....

Тема "Облицовка на стъпала" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: