Работа с гипскартон за напреднали.
mishoboss - специалист
Търся вносител или производител на декоративни панели за стена. Намерих ето този производител в Китай. Въпросът е дали тук се предлагат такива неща и на какви пари. Търсейки из Интернет попаднах и на други фирми, но бяха все европейски, съответно и цените са такива. Търся нещо на прилични пари и на родна земя, за да мога да го видя преди да поръчам.
Spokoiniq - майстор
Въпроса е кои панели точно те интересуват, оня МДФ wave кич ли? :lol:
mishoboss - специалист
Става въпрос дали в България се намират тези плоскости. Не визирам конкретно вълнообразните. Въпросът е дали ги има в България, на какви пари и дали има избор.
Spokoiniq - майстор
Дървесновлакнестите се внасят от 2 производителя, за единия вид перфориран мдф също знам кой го внася,разбира се немски и австрийски, не китайската имитация, така че и цената и срока на доставка няма да ти хареса.Наличности никой не държи, забрави тая илюзия.Аз ще поръчвам от Австрия от Heraklith, но чакам куп неща да станат готови, акустично замерване и тогава.Колкото до плътни мдф с каквато и да е 3д обработка готови в БГ няма да намериш.Да ти ги изработят на CNC фреза забрави, платинени ще ти стъпят.Има един много добър магазин в Солун, Метаксиотис, имат сайт и може да поразгледаш, доколкото ме увери представителя на хераклит за Гърция, имат повечето от арикулите на склад, така че ако си харесаш нещо може да си го докараш от Солун.
anidb1973 - напреднал
Защо не опиташ с калъпи изработени на СНС фреза и отливане с гипс.
mishoboss - специалист
Защото не съм се сетил ;) Даже имам CNC фреза под ръка ;)
rockwall - майстор
ако решиш че не ти се занимава и искаш точно копие на нещо, което имаш като мостра и което трудно ще стане на фрезата - пиши ми

Тема "Декоративни 3D MDF панели за стена" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: