• 1
  • 2
Работа с гипскартон за напреднали.
lotosf - специалист
Здравейте на всички!!!!!От съвсем скоро съм регистриран тук в тоэи форум.Таэи година започнах ремонта на моето жилище което е двустаен панелен апартамент.Хола и спалнята са направени макар и да не са завършени като обзавеждане още.Смятам таэи година да направя коридора и кухнята.Сега големият ми проблме е че ми се иска да направя две от стените по някакъв начин да ги облицовам с някакви релефни облицовки или да ги направя по някакъв начин да бъдат с релефна декорация която да служи за акцент.За съжаление се затруднявам и се надявам ако някой тук защото виждам че има много хора които са компетентни в строителството ако може по някакъв начин да ми подскаже нещо и най-вече ако има някакъв снимков материал на стени облицовани направени така.Това е эа сега от мен. :-D
pipbel - майстор
Така като гледам май и ти не знаеш какво искаш.....
В твоя случай мисля че чичко Гугле ще ти е по-полезен от който и да е форумец тука
Просто рови

http://www.google.co.uk/search?sourceid ... 0%ba%d0%b8
sasooooooooo - "специалист"
модерирано leonardo_vd: Рекламите на друго място
lotosf - специалист
Благодаря на всички които писаха по моята тема.Наистина много се затрудних с това нещо защото искам да направя нещо което да е нестандартно и същевремнно красиво а не просто ремонт. :) :) :) :)
rockwall - майстор
всички искат оригинално и красиво, а не просто ремонт :-D

кой иска да му остане банална и грозна къща, след като е паднала бомбата и после е чистил

успех в избора

Прикачен файл

sofia.jpg
sofia.jpg (40.41 KиБ) Видяна 13785 пъти
lotosf - специалист
Значи снимката която си сложил на нея има ъглов диван .Тук мога да се похваля че го купих абсолютно същия само че моят е в оранжева тапицерия защото стените на стаята са жълти и съм много доволен от него идеална мебел за хол и на достъпна цена!!! :) :razz: :razz: :razz:
root666 - специалист
я кажи откъде го взе и за какви пари, ако може и снимка....
unclebim - специалист
На мен ми харесва Креос Драпе на Ойкос - виж http://www.oikos-paint.com/Default.aspx ... tprod=1#12. Релефно е и ако се мине с велатурна боя подчертава релефа. Може да се направи същият ефект и с други материали.
lotosf - специалист
Дивана го взех от магаэин Мелви СТАРА ЗАГОРА а иначе аэ съм от ДИМИТРОВГРАД който е блиэо. :) :) :) Снимки ще кача когато имам време а и все още не зная как става н ако намера време ще кача. :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
  • 1
  • 2

Тема "релефна декорация на стени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: