impreza - напреднал
колеги вижте на какво се натъкнъх днес.тея пичове "майстори" са захващали UD-тата върху замазани тухли с пирони 6 санта.там кадето не е с пирони беше с анкер дюбели,а за да може да ги вкарат са блъскали с чук което е беше довело до "мачкане" на целия профил.за капак на всичко са сложили обикновен картон,а помещетието по план е предвидено за баня.
нека просто тези на които ръцете са им завряни отзад да не претендират за големи качества както стана в случая

Прикачен файл

DSC00155 [Sony PSP].JPG
DSC00155 [Sony PSP].JPG (82.69 KиБ) Видяна 3693 пъти
$64EN - специалист
наистина уникални неща могат да се наблюдават по родните ни строителни обекти
нека просто тези на които ръцете са им завряни отзад да не претендират за големи качества както стана в случая
в днешно време вече повечето майстори разбират от всичко и са с едни самочувствия - неограничени .
да слагат профилите с пирони в тухлата :shock: . та дори и с анкери :x , незнам колко не трябва или да не искаш да мислиш зада направиш нещо подобно . пълна трагедия ....
ronik - специалист
Това се казва майсторлък - от нищо нещо да направиш :wink: .
miroslav_kn - специалист
Убеден съм че тези майстори не са имали инструмент и за това са импровизирали, но дори и да е така това не ги извинява ,че нямат ъкъл и умения.
impreza - напреднал
miroslav_kn написа:
Убеден съм че тези майстори не са имали инструмент и за това са импровизирали, но дори и да е така това не ги извинява ,че нямат ъкъл и умения.

ми де да знам няма друг начин да се пробие дупка за анкер освен с перфоратор(нека да е и с бормашина)а по мачкането на профила става ясно че с чук е удряно.и като се има предвид че сме на обект с толкова добре зареден склад не мисля че нещо им е липсвало.
rendo - специалист
Охооооооо

Колеги - искам да споделя със вас за едни други майстори ....

Те работеха със маркова техника Хилти за "стреляне" на пирони - бяха го купили крадено и това беше целият им инструментариум + 2 верта енхел

И леко полеко със стоманените пирони ходят и правят картон :lol: :lol: :lol: :lol:

Тема "майсторлък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: