Gogo55 - специалист
Привет на всички,тази зима началото на февруари си извиках едни маистори за кнауф да монтират.Как да е след 1 час хвалби от тяхна страна колко много са велики, и колко много апартамента са били направили сключихме сделка да правят кнауф.Оказа се че нямат инструмент и аз им дадох да ползват мои гаиковерт,бормашина и хилти.Една стая я правиха целия февруари-лошо няма, но поне да бяха я довършили.Тръгнаха си преди да са шпакловали след като им платих като казаха че отиват някъде на морето за един теракот за няколко дена ужким и като се върнат обещаха да довършат шпакловката.Вече стана края на април още ги няма,няма и да доидат изглежда да си довършат.
Като поставя нивелира на стена или таван се виждат фуги от 2см на 2 метра нивелир при права стена.Тази кривина/дъга/ възможно ли е да се оправи по някъв начин чрез шпакловка или трябва всичко да се прави наново,като старото да се свали и хвърли?Имам и две снимки на "маисторията" с "маисторите".Чудя се сега какво да правя?

Прикачен файл

k1vs.JPG
k1vs.JPG (43.2 KиБ) Видяна 7364 пъти

Прикачен файл

K2vs.JPG
K2vs.JPG (39.94 KиБ) Видяна 7364 пъти
housedoktor - майстор
Още на ниво инструмент трябваше да им покажеш вратата.В Англия съм бил многократно свидетел как от обект изгонват още преди да са започнали-заради липса или калпав инструмент.Не може човек да си изкарва прехраната с нещо и да твърди колко велик е , а да се тарикати да не инвестира в него
Стефан - майстор
Гледам, че регистрацията ти е от 7 декември. Защо не попита тук, и може би щеше да получиш съвет как да постъпиш. Жалко, но мисля, че трябва всичко да се прави отново при тия 2 см. А тоя с шкембето, ми се вижда малко мургав. Или е от снимката. На такива аз не вярвам.
sasooooooooo - "специалист"
От снимките се вижда, че картона е предстенна обшивка. Не можеш ли да демонтираш листовете и да коригираш профилите? Ако не - наистина взимай фуго-пълнители и с тоя мастар 2м изправяй :|
mehanika - напреднал
сам виждаш че не е трудно хванисе в ръце и сам довърши,а обицата дати напомня,че има много самозванци.Първо сондирай винаги няколко мнения
The_FAN - специалист
Свали картона, коригирай конструкцията и после монтаж и шпакловка.
Няма друг начин. За успокоение - ако беше лепен картона всичко щеше да е за боклука...
housedoktor - майстор
Може да използваш и старите профили и стария гипсокартон,но никога не използвай същите дупки за винтовете
The_FAN - специалист
housedoktor написа:
Може да използваш и старите профили и стария гипсокартон,но никога не използвай същите дупки за винтовете
:thumbs:
alexb - специалист
Интересно ми е тия маистори колко пари са ти взели и за колко квадратура?
radoraev - специалист
Радвам се между другото-нищо лично!
Ние сме тук във форума отдавна!

Тема "Какво правим след пишман маистори?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: