Привет на всички,тази зима началото на февруари си извиках едни маистори за кнауф да монтират.Как да е след 1 час хвалби от тяхна страна колко много са велики, и колко много апартамента са били направили сключихме сделка да правят кнауф.Оказа се че нямат инструмент и аз им дадох да ползват мои гаиковерт,бормашина и хилти.Една стая я правиха целия февруари-лошо няма, но поне да бяха я довършили.Тръгнаха си преди да са шпакловали след като им платих като казаха че отиват някъде на морето за един теракот за няколко дена ужким и като се върнат обещаха да довършат шпакловката.Вече стана края на април още ги няма,няма и да доидат изглежда да си довършат.
Като поставя нивелира на стена или таван се виждат фуги от 2см на 2 метра нивелир при права стена.Тази кривина/дъга/ възможно ли е да се оправи по някъв начин чрез шпакловка или трябва всичко да се прави наново,като старото да се свали и хвърли?Имам и две снимки на "маисторията" с "маисторите".Чудя се сега какво да правя?
Като поставя нивелира на стена или таван се виждат фуги от 2см на 2 метра нивелир при права стена.Тази кривина/дъга/ възможно ли е да се оправи по някъв начин чрез шпакловка или трябва всичко да се прави наново,като старото да се свали и хвърли?Имам и две снимки на "маисторията" с "маисторите".Чудя се сега какво да правя?
Прикачен файл
k1vs.JPG (43.2 KиБ) Видяна 7364 пъти
Прикачен файл
K2vs.JPG (39.94 KиБ) Видяна 7364 пъти