dechoоо - специалист
radoraev написа:
Радвам се между другото-нищо лично!
Ние сме тук във форума отдавна!
И защо се радваш?
radoraev - специалист
dechoоо написа:
radoraev написа:
Радвам се между другото-нищо лично!
Ние сме тук във форума отдавна!
И защо се радваш?
Имам предвид,че докато и клиента не си промени начина на мислене-скоро писюрите няма да изчезнат от пазара,а старателни хора като нас не могат да спечелят обекти и да покажат какво могат,заради смешните цени,които предлагат пишман майсторите и съответното качество обаче
alexb - специалист
Тоя пич като прави тема няма ли намерение да я развива. :?
Spokoiniq - майстор
Прав е Радо...Ако си го направиш сам и го усереш ще се сърдиш на себе си, и ще го преправиш и лека-полека може да се научиш ако имаш желание.Така ще спестиш някой лев и ще научиш нещо полезно , макар и на свой гръб.А тия мангали са се учили на тавана на човека и вместо да му дадат пари за преебания материал са взели.В случая евтиното излиза таман двойно.
sasooooooooo - "специалист"
Няколко пъти гледам снимките, поназнайват тея майстори, туй-унуй, ама пък на конструкция да се осерат, дето е по-лесно от лепенето, мани, мани.
Да се злорадства няма смисъл, всеки се е парил по-различни причини.
radoraev - специалист
Ама..........не не!
Аз искам само да ги видя сега тези(клиенти)-заради които стана това на пазара на труда!
Кооперацията е продадена предварително на англичани и за довършителните работи влизат посерковците(понеже цената е определяща) и сътворяват чудеса с картона-понеже обаче на възложителя въобще не му пука дали ще има денивелация 2-3 см. ако цената е с 4 лева надолу-понеже обаче всичко предварително е продадено на същите тези(тип) клиенти без култура,които са си напазарили по интернет без дори да погледнат за кво става въпрос!
Е...................е сега ще дойде нащо време и да го духат всички писюри и самозванци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Прсто ще изчезнете от пазара!!!!
довиждане
rulom - модератор
Радо, да разбирам ли че злобата ти е породена от намаления обем на поръчки + голямо количество пари, които няма как да си прибереш...заради кризата :-D ......
Matchless - специалист
Като ще си казваме истината да си кажа, че и на мене ми се случвало да изкривя нещо и т.н., няма какво да си кривя и душата :)Стават и такива неща.Стига сме си държали сметка какво що,не се знае какво точно е станало.Дайте вече да загърбим различията.Няма сташно, ще се оправи всичко.Стига на клиенти,на майстори и т.н.Не е станало чак толкова голяма работа.Хваща винтовера и оправя ако не може да ги намери майсторите.Малко по весело и тва е.
radoraev - специалист
Не ме разбирайте грешно--просто ме е яд на половината Айтошки балкан,дето слезе по морето и заради тях се носи слава,че по морето работим кофти!
Язък ни за старанието 13 години!
Това е!
Кризата си е криза,поръчки няма от 4 месеца(няма и да има)--това е друг въпрос!

Тема "Какво правим след пишман маистори?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: