dito - специалист
С винкел? :-D
svetliopi44 - Чирак...
Тц... винкело се огъва и приема профила на главата... и остава само учудването на държащия го и синките и болката под очите и на разни други места ... :)
dito - специалист
Абе както на майтап си говорим, и въпреки, че не съм агресивен, на моменти наистина ми идва да счупя главата на някой дребен тарикат. Толкова пъти съм махал с ръка и съм си казвал, че не си струва да падам до нивото на подобни хорица, че вече... Това за съветването на "майсторите" го написах, защото преди няма и месец вече се почувствах задължен да дам акъл на един. Той пък явно по телепатия е разбрал накъде отиват работите :idea: , защото се обади същия ден за да ми върне парите. За щастие, наистина нямаше да ми е приятно да го направя, въпреки приказките ми по форумите :lol:
leoncho - специалист
Pooh написа:
dito написа:
... приятел съветва (или поне държи) единия "майстор", през това време ти разговаряш с другия. Когато приключиш, привеждаш аргументи и на първия - дори и твоят приятел да е говорил вече с него. Когато си готов, изнасяш ги (ако си направил всичко както трябва, не би трябвало да могат на собствен ход) и това е всичко :cool:
Абе изкушавам се да попитам - аз съм 130 литра, 190 санта, дебелокож, дебелоглав и крайно раздразнителен ... като КАК ТОЧНО го виждаш "съветването" на подобни тъмни субекти?

Интересно как си изчисли литража :lol:
Математически (много трудно) или емпирично. :?
Gogo55 - специалист
Бех забравил за тази тема.
Мъките приключиха с тази всекидневна,300лв още +двама вече истински маистори, и 2 дена работа след което се получи това-за мене е перфектно.
А на старите то господ има на този свят-разбрах че са ги изгонили от няколко поредни обекта без да им платят :lol: .

Прикачен файл

vsekidnevna knauf.JPG
vsekidnevna knauf.JPG (89.46 KиБ) Видяна 3202 пъти

Тема "Какво правим след пишман маистори?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: