• 1
  • 2
KnauFer - специалист
Пяната е добър избор :) Слад като се раздуе и стегне-зануляваш с макетен нож,после:сатенче,мрежичка и си готов ;) Ако нямаш пяна ,И с картонче става ,но по-мързеливото е с пяна ...
Pooh - майстор
KnauFer написа:
Пяната е добър избор :) Слад като се раздуе и стегне-зануляваш с макетен нож,после:сатенче,мрежичка и си готов ;)
10 см. кухина да се напълни с пяна ?!?!?!
И като набуташ няколко флакона и раздуе наистина и подвие картона навътре, и него ли да подрязва? А и връзката на нещо /пяна в случая/, залепено на стената и околният картон - на плаваща конструкция, ДАЛИ има шанс да не се напука фугата?

Иначе казваш, че ги разбираш нещата, а?
Преразход на материал, удължаване на времето, силно компроментирана връзка на елементите ... професионално мнение - няма спор.
KnauFer - специалист
"Иначе казваш, че ги разбираш нещата, а? "
Не ги разбирам ... аз съм ламер, в картона ...
Не прочетох че става дума за 10 см ....
pesho - специалист
:? Всеки бърза да дава съвети без да му е работа...Или в друга тема-един си направил вкъщи едно таваче и веднага бърза да прави за пари..
Защо ник-нейма е KnauFer тогава ?
KnauFer - специалист
pesho написа:
:? Всеки бърза да дава съвети без да му е работа...Или в друга тема-един си направил вкъщи едно таваче и веднага бърза да прави за пари..
Защо ник-нейма е KnauFer тогава ?
:) Щото братле от 7г. това работя ;)
... последният път имах дупка в картона, която запуших с пяна -бързо,лесно,чисто ..... Ако случаино пукне,щото пяната е фанала на стената(става въпрос за куфар на комин), въпреки че съм дал 100 % гаранция на човекът ,че нема да пукне никаде,съм готов да върна всеки лев ,които съм взел за 170 м2 конструкция с вата ...
Понеже знам, че човекът чете форумът,та затова го казвам
... И не претендирам ,че съм ПРО ,но няма ситуация, с която да не мога да се справя,не съм от маисторите ,които се изсират и после -аз, им оправям лаината.... Обичам собственика да ме гледа, докато работя,предпоследният път работих на един пич от Сл.бряг и човекът беше потресен от монтажа ,които извърших в неговият хотел ,доиде с бира в ръка и ми каза ,че от всички "маистори",които са работили - Аз съм се справил наи-бързо и наи-качествено(нямаш представа какъв комплимент е това за мен .. )... Бих се зарадвал някога,някъде да работим заедно на някои обект и тогава да видя кви сте ми маистори , щото на думи всеки може .. не един и два дървени философа съм виждал как се осират и после идват да ме питат как да си замажат лаината ....
ivanovrg - специалист
пак се почна КОЙ ПО ПО НАЙ
:-D :-D :-D
housedoktor - майстор
Ново е момчето и не знае кой с какво се занимава и от колко години.Пешо ,ти къде се загуби бе?:)
  • 1
  • 2

Тема "Съвет оправяне на дупки в гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: