Пяната е добър избор
Слад като се раздуе и стегне-зануляваш с макетен нож,после:сатенче,мрежичка и си готов ;) Ако нямаш пяна ,И с картонче става ,но по-мързеливото е с пяна ...

KnauFer написа:Пяната е добър избор10 см. кухина да се напълни с пяна ?!?!?!Слад като се раздуе и стегне-зануляваш с макетен нож,после:сатенче,мрежичка и си готов ;)
pesho написа:Всеки бърза да дава съвети без да му е работа...Или в друга тема-един си направил вкъщи едно таваче и веднага бърза да прави за пари..
Защо ник-нейма е KnauFer тогава ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: