• 1
  • 2
cybersas - специалист
jdraganchev написа:
Имай предвид, че там е дома на хлебарките. Имахме ламперия в коридора, като я махнахме...... беше гнусотия и ужас.
Според мен направи възможното да я махнеш
+1 И при мен беше същата работа. Освен това, ако свалиш внимателно лампрерията - може и да я ползваш за друго - на някой от блаконите примерно (ако имаш такива) И няма да свалиш стиропора - все пак тя е наредена върху някаква скара :) Намери си кози крак с по-дългичко рамо и те така... Аз свалих 4 стени и скарато отдоллу си остана. Верно, нямаше стиропор - по принцип не ми е ясно как са успели скара в/у него, ама явно има начин.
Благодаря на всички за отговорите. Възникна проблем обаче. Договорих се с хората за закупуването на апартамента, но се оказва че една агенция тук в Русе ги е обвързала да го продават само през нея за срок от 6 месеца. И сега освен че агенцията иска комисионна от продавачите и от мен ами е сложила 2400Е надценка на апартамента. Направо ще подлудея. И брокера на агенцията казва, че ще продължи с предлагането на жилището докато се появи купувач, съгласен да плати исканата от него сума. Помагайте сега. Знам че този форум не е място за такива теми но ми допадна отзивчивостта Ви към проблемите на хората.

Хубав ден
genkogenev - специалист
qiliev13 написа:
Благодаря на всички за отговорите. Възникна проблем обаче. Договорих се с хората за закупуването на апартамента, но се оказва че една агенция тук в Русе ги е обвързала да го продават само през нея за срок от 6 месеца. И сега освен че агенцията иска комисионна от продавачите и от мен ами е сложила 2400Е надценка на апартамента. Направо ще подлудея. И брокера на агенцията казва, че ще продължи с предлагането на жилището докато се появи купувач, съгласен да плати исканата от него сума. Помагайте сега. Знам че този форум не е място за такива теми но ми допадна отзивчивостта Ви към проблемите на хората.

Хубав ден
Чакаш 6 месеца или се разбираш с продавача каква е неустойката към Агенцията ииии така . Какъв е този обвързващ договор , че ми стана интересно ?
  • 1
  • 2

Тема "Монтиране на гипсо картон върху дървена дограма (ламперия)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: