• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20
KrazyIvan - помощник
някой ползвал ли е тези http://www.raider.bg/
и какво ви е мнението за тях?
velsi - Почетен майстор
KrazyIvan написа:
някой ползвал ли е тези http://www.raider.bg/
и какво ви е мнението за тях?
На картинка са направо страшни! :-D Нали се сещаш, че последното, което ме интересува е бройката в кашон. Това обаче явно е много важна за потребителя информация, защото се дава на сайта. В същото време много по-важни параметри липсват.
tihomir1111 - специалист
Тани написа:
Подкрепи мнението си с факти , защото иначе си остава само мнение , а както знаеш , когато фактите говорят.........
Но само за спор трябват факти,а аз не споря-просто мнение :)Вземах си лазерна рулетка на БОШ-страшна работа!Много време спестява при мерене и на всичкото отгоре-си смята сама!Супер!Сега наред е пистолет на Spit P200.Преди време работих с един такъв и да ви кажа-времето ,което спестява,а и хора си заслужава цената отвсякаде-2500лв с ддс.
pesho - специалист
BOSCH DLE 50 ? и аз я имам- страшна е...препоръчвам я ...Spit P200 в UK e в пъти по-евтин..
Тани - модератор
pesho написа:
BOSCH DLE 50 ? и аз я имам- страшна е...препоръчвам я ...Spit P200 в UK e в пъти по-евтин..

Да това е рулетката! Две мнения няма ! Но я ми кажете за този Spit , аз съм ползвал само GX100 на Хилти - кой е по-добрия и защо? Хилти го предлагат безплатно в момента , но трябва да си купиш консумативи за около 4000 лева!!! Колко струва приблизително един изстрел с този Spit?
tihomir1111 - специалист
Тани написа:
pesho написа:

Да това е рулетката! Две мнения няма ! Но я ми кажете за този Spit , аз съм ползвал само GX100 на Хилти - кой е по-добрия и защо? Хилти го предлагат безплатно в момента , но трябва да си купиш консумативи за около 4000 лева!!! Колко струва приблизително един изстрел с този Spit?
Това е рулетката!А от Хилти пистолети съм разочарован(виж по-горен пост)А един изстрел със Спита срува около 27 стотинки.Това е калкулация на консуматив+време за испълнение съпоставено с перфоратор за едно и също количесво и един и същ по вид монтаж.Например преградна стена.Защото пистолета най-добре се прилага там.Pesho,приемаш ли поръчки за Спитове от UK?Плащам и черпя :drinkers:
Тани - модератор
А директните окачвачи за тавана могат ли да се захващат с него достатъчно здраво? За тулни определено не става!
tihomir1111 - специалист
За тавана Spit p 60.Барутни заряди и пирони с голяма шайба С този пистолет и черни заряди(най-силните)съм пробивал ВЛАКОВА релса в тънката част!!!!Това е истина,но който е рботил с този пистолет знае за какво говоря.Hilti имат подобен- DX
citrofen - специалист
А зарядите "капсите" на Хилти стават ли на Спит?

И за флакона на Р200 и GX100, ако някой знае цена, ще съм благодарен да я сподели...

Аз съм работил с DX 351 и съм впечатлен!
pesho - специалист
да ,мога да помогна с доставката от UK...spit p200 е със капси, а hilti gx100 е със газ-флакона струва 75 лв с ддс
Последна промяна от pesho на чет дек 20, 2007 9:58 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20

Тема "Кой с какъв инстумент работи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: