• 1
  • 2
Могат ли да се изрежат букви от гипскартон, до се някой правил ли го е и с кой картон ще се изрежат по-лесно. Според мен със зеления и после леко с шкурката. Идеята е вътрешен надпис в магазин, да ми го изрежат от фибран ми искат 120лв. Това според мен е нереално цена за 7 символа, 30/20см. Ще съм благодарен на някой ако даде някоя идея :)
8180 - майстор
Хубаво се ориентираш и към други материали. Бих добавил разпенено PVC, "Еталбонд", плексиглас и др. - традиционни за тази работа и по-разпространени (като обработка) за целта. Фибранът е по-специфичен, особено последващата обработка.
Не мога да те ориентирам в актуални цени, че пазарът се обърка/замря, но огледай - лазери, фрези и т.н.
Вероятно умееш да ползваш "зеге" - ще се справиш и сам. Според мен, по-твърдите са за предпочитане (при последваща обработка), но и по-скъпи. Ако си "картонаджия" - грабвай "зегето" - с проба/грешка ще се справиш "без пари". Мисля, че гипсокартонът е непопулярен за целта и са малко подизпълнителите, но за вътрешно - защо не, ако умееш да го завършиш читаво.
Успех,
N.Georgiev - специалист
Става от гипсокартом , нямам снимки да ти покажа как се получиха надписите , а цената от 120 лв наистина е нереална - ниска е !
skartalov - специалист
nneeoonn написа:
Могат ли да се изрежат букви от гипскартон, до се някой правил ли го е и с кой картон ще се изрежат по-лесно. Според мен със зеления и после леко с шкурката. Идеята е вътрешен надпис в магазин, да ми го изрежат от фибран ми искат 120лв. Това според мен е нереално цена за 7 символа, 30/20см. Ще съм благодарен на някой ако даде някоя идея :)

АКо си от Пловдив, ела да ти го резна на CNC рутера за 5 мин от какъвто искаш материал!
caribi - специалист
N.Georgiev написа:
Става от гипсокартом , нямам снимки да ти покажа как се получиха надписите , а цената от 120 лв наистина е нереална - ниска е !

Към 560 лв е реална , поносима , евтина , професионална, отговаряща на високите изисквания и натоварвания при изпълнение на заданието.
caribi написа:
N.Georgiev написа:

Към 560 лв е реална , поносима , евтина , професионална, отговаряща на високите изисквания и натоварвания при изпълнение на заданието.
Да ми изрежат 7 букви от фибран без никаква допълнителна обработка- 120лв е ниска цена, то фибрана е 20лв най-много и 100лв за работата за мен специално е много, че то има хора, който работят за 15-20лв на ден, а те за 2 часа ще ги вземат, не че жената, ако каже няма да ги дам ама.... все не остава време, вземал съм си един зелен картон и ще видим тази работа някои ден какво ще се получи, обещавам да снимам как стоят на стената
N.Georgiev - специалист
То по тая логика има и хора дето вадят по 5 бона на ден .Ти да не си мислиш , че инструмента ,колата и горивото са му служебни .
Johny - майстор
caribi написа:
N.Georgiev написа:

Тя темата е стара, но сте се оляли с цените.
Ето това на снимката ми излезе 820лв. светещо.... Вярно че имаше оферти по 2200лв и много скапани.
К`ви са тия високи изисквания и натоварвания?! Като вземете да говорите с купешки думи за неща дето сами не разбирате, само и само да омаете клиента.... Айде моля ти се...!

Прикачен файл

PC152233-2.jpg
PC152233-2.jpg (104.78 KиБ) Видяна 4856 пъти
caribi - специалист
Джони , абе за 560 лв е в стил -нямааааат наяждааане и т.н
  • 1
  • 2

Тема "Рекламни букви" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: