• 1
  • 2
Justy - майстор
На картона - то ще носи само второто ниво. А горното УД ще носи окачения таван. Ако имаш по добро предложение - давай :)
vidrata - специален-специалист
Джъсти ами ако тавана трябва да е на 15 см от плочата как захващаш У-то за готовата стената.Аз имам един метод ,не знам дали е най-правилния ама кажи ми ти???
Justy - майстор
Този е точно на 15. Какво те притеснява?
citrofen - специалист
Ако стените са ГК или Итонг първо тавана, защото УД-то се кове по-лесно, после за стените УД-то пак се кове лесно за вече готовия таван.

Ама ако стената е от тухла... тавана е след стените.
nepokis - помощник
и да спорите до утре всеки си има начин на работа,всичко е въпрос на опит и на промяна,аз съм правил тавани и без да бия ud на стените щото става по-бързо.....успех момчета[/list]
vidrata - специален-специалист
Непокист ако не те затруднява я обясни как става .
nepokis - помощник
много е просто,пак си пускам нивелация на двете успоредни стени и си бия швара,после само нареждам cd профилите като гледам нивото само се слага един окачвач повече заради уд-то,даже и нивел не ползвам на око става по точно :?
impreza - напреднал
естествено че първо стените ще направиш освен ако не искаш да береш ядове с "качественото" строителство на едновремещтните майстори.ти стената като е гледаш няма да ти се вижда крива ама като слагаш UD-тата и картона после ще разбереш че и ти като повечето българи просто живееш в жилище с доста криви стени.а като си исправиш стените с картона после ще ти е по-лесно с тавана
  • 1
  • 2

Тема "parvo tavana ili stenite da napravia s gipsokarton" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: