n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не мога да разбера нахален си и не четеш нищо извън лично поставените си въпроси или си правиш яко бъзик с питанията си. Всъщност не ме вълнува. Сбогом.
solo5 - майстор
n_a написа:
Не мога да разбера нахален си и не четеш нищо извън лично поставените си въпроси или си правиш яко бъзик с питанията си. Всъщност не ме вълнува. Сбогом.
на мен пък ми писна да ти чета тъпотиите
като не те вълнува пътувай извън темата нанякъде :wink:
srceko74 - специалист
SOLO не ти трябва мрежа или каквото и да е,върху картона лепиш
sasooooooooo - "специалист"
:laola: :party:
srceko74 поздравления за кирилицата!
emil_v r - майстор
solo5 написа:
Нужно ли е да се поставя дълбокопроникващ грунд на влагоусточив гипсокартон? :?
И как точно тоя грунд прониква в зеления картон, като се има предвид, че е влагоусточив? :?

Kartona e WLagoustoj`iw ,mamka ti i latinica ... :evil:

Картона е влагоустоичив , а не дълбокупроникващогрундуустоичив !
Нищо не може да устои на червеният грунд , той е кат радияция .
Ззбогом :-D , лека нош , да спиш във кошш , ии ... наздраве :wink:

Анализирай това ! :evil:
veselin genchev - специалист
Izvinjvam se za "MAIMUNITCATA" "housedoktor"napisax ti lichno saobshtenie.Blagodarj.
solo5 - майстор
а фугите май се шпакловат с някакъв Унифлот инпрегнант :?
Последна промяна от solo5 на съб дек 06, 2008 1:39 am, променено общо 1 път.
Чаро - Акълия
Какво ще го правиш тоя картон? Ще го лепиш с плочки или ще го боядисваш?
Ако го боядисваш- с зелен унифлот. Ако лепиш плочки отгоре му, давай смело с теракола...
Pooh - майстор
За мокри помешения - шпакловането на фугите се извършва с влагоустойчива шпакловка (зелен унифлот). Шпакловането на повърхностите е задължително, дори и при поставяне на 2-ри пласт картон или облицовка. Дълбокопроникващият грунд е за изравняване на попиващата способност на шпаклованите места и самият гипсокартон - да няма ефекта "тук хвана по-добре, тук - по-зле". В системата изрично се подчертава необходимостта от грундиране ... от тук на сетне всяко решение е въпрос на личен избор. Спестяването на материали и повърхносттна обработка на повърхностите често води до глобални ремонтни работи, така че всеки сам си решава кое му е необходимо и от кое може да се лиши.

Тема "Дълбокопроникващ грунд на влагоустойчив гипсокартон?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: