leonardo_vd - модератор
The_FAN написа:
няма такава стена, за която от снимка да кажеш има ли забележка...

а картона на колко ръце го шпакловате :lol:

вчера един ми твърдеше как от една ръка със зацикляне ставало слънце :lol: :lol: :lol:
Аз за картон говоря. С фугенфюлер за 1-ва ръка и унифлот за втора и става супер. Всичко си е до човека.
svetliopi44 - Чирак...
Мен пък ми е интересно като сте голямата работа със кой номер шкурка работите ... по това ще разбера ... :)
svetliopi44 - Чирак...
150 ама ако праскаш после обикновен латекс ... за Сатен на Ойкос не по малка от 220 ... :wink:
dito - специалист
Захабена 150 :) Но пак си личат драскотинки някъде.
Оправданието ми е, че съм аматьор :) Да видим спецовете какво ще ти отговорят :)
svetliopi44 - Чирак...
Баща ми на времето се базикаше с мен и ми казваше ... С много ситна шкурка работиш ...оня авто бояджията работи с по едра ... :lol:
dito - специалист
С едрата е майсторлъка, с финна и аз мога :-D
П.П. затова ти е давал за пример тенекеджията де :lol:
zmeios - специалист
Я да питам малко встрани, като се надявам да не отклонявам много основния топик:

Като шкурите ситно, нормална или мрежеста ползвате? Аз ползвам 180 нормална и съм доволен, като изключим постоянното тупане :( за груби работи имам 60-тица мрежа, и е страхотно удобство с мрежичката.

Има ли мрежи с високи номера в продажба в София, и да не струват 40 лева за едната кръпка? Ако има, дайте съвети къде ;)
svetliopi44 - Чирак...
До 120 съм купувал преди от Фестрой но отдавна не съм ги посещавал карам си с обикновена ...за тупането си прав... :)
plamenpanajotov - специалист
След първа ръка обирам неравностите с 150 мрежа на втора 220 ситна и третата само с лампата поправките там само 220 иначе остават едни гадни каналчета и даваи наново с рядко разтворче

Тема "шкурене на шпакловка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: