• 1
  • 2
Spokoiniq - майстор
Абе за който и да работи пича, мене шийтрока ме кефи, никога не съм шпакловал за пари, и изобщо не съм добър, но с тая хитрина се престраших и на таван и се получи.Песен е и дърпането, и шкуренето.
svetliopi44 - Чирак...
Spokoiniq написа:
Песен е и дърпането, и шкуренето.

:2thumbs:
The_FAN - специалист
Spokoiniq същото важи и за F2 без значение дали е кокошката или яйцето....

neo...излез от Матрицата и кацни там където си се пръкнал на бял свят, а именно в BG.
Дали съм евтин или скъп можеш само да гадаеш.
Дали съм типичния БГ майстор - също. Да кажем така ни съм майстор, нито съм типичен и можеш да попиташ хората тук, търсачката, клиентите ми и интернет....
А ако си търговец не плюй там от където смяташ да ядеш - майсторята разбирай.
Малко нагло, но съм един от първите в БГ пробвали Sheetrock при влизането му на пазара у нас - лично представителите от Поларис ни го донесоха да го пробваме.
Не съм казал че е лош продукт - напротив. Но F2 ме радва повече - по-мазен е и за финно се работи по-добре с него.
Немците не са по-тъпи от американците...
Поста ти беше тъп и му реагирах - точка.
Добре е да пишеш на кирилица не щото някой не може да чете, а защото и тук си има правила, макар да не USA.
svetliopi44 - Чирак...
The_FAN
Аз ти се чудя защо изобщо го четеш... и дали има модератори тук и сега та не го смъмрят ... :evil: защо да е изключение ...не ме е@е къде е и какво има и какво няма на компа си ...да пише на БГ...
Pooh - майстор
svetliopi44 написа:
...не ме е@е къде е и какво има и какво няма на компа си ...да пише на БГ...
Има си кирилица - няколко поста успя да напише на нея, но явно не я обича ... или е форма на протест - знам ли :?
  • 1
  • 2

Тема "Готови фугиращи и шпакловъчни смеси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: