Пяната е добър избор
Слад като се раздуе и стегне-зануляваш с макетен нож,после:сатенче,мрежичка и си готов ;) Ако нямаш пяна ,И с картонче става ,но по-мързеливото е с пяна ...
KnauFer написа:Пяната е добър избор10 см. кухина да се напълни с пяна ?!?!?!Слад като се раздуе и стегне-зануляваш с макетен нож,после:сатенче,мрежичка и си готов ;)
И като набуташ няколко флакона и раздуе наистина и подвие картона навътре, и него ли да подрязва? А и връзката на нещо /пяна в случая/, залепено на стената и околният картон - на плаваща конструкция, ДАЛИ има шанс да не се напука фугата?
Иначе казваш, че ги разбираш нещата, а?
Преразход на материал, удължаване на времето, силно компроментирана връзка на елементите ... професионално мнение - няма спор.

