BanoTheWolf - специалист
Ами няма кой знае какъв хубав вид къщето сравнение с горните, ама сега на изложба няма пък да я водя :-D
Вашите също са много хубави - все пак са за любимците ни, нали? :) :) :) Така като гледам май напролет ще взема да и сложа една боя :)
Така иначе си е заслужил грижите, че само ми създава нови - като да чакам лозничките два пъти да израстат наново - прегриза ги :x и да оплоди комшийския питбул :-D
Ако някой друг съфорумец има снимки нека ги качи, да си направим една фотогалерия - кучетата ни го заслужават :roll: :idea: :2thumbs:
cybersas - специалист
Прикачен файл:
goldens.jpg
Здравейте.

Аз си купих една готова за моето, ама нямах идея, че ще се задомя с мома със същия модел куче...

Та сега ще взема още една къщичка и някак трябва да ги направя като къщи близнаци - с отвор между тях, че сега се мъчат да се натъпчат и двете горките, ама големи и все некой задник стърчи навън :)

Ще се пробвам със зегето и те така...
iavor - специалист
BanoTheWolf написа:
Ами няма кой знае какъв хубав вид къщето сравнение с горните, ама сега на изложба няма пък да я водя :-D
Вашите също са много хубави - все пак са за любимците ни, нали? :) :) :) Така като гледам май напролет ще взема да и сложа една боя :)
Така иначе си е заслужил грижите, че само ми създава нови - като да чакам лозничките два пъти да израстат наново - прегриза ги :x и да оплоди комшийския питбул :-D
Ако някой друг съфорумец има снимки нека ги качи, да си направим една фотогалерия - кучетата ни го заслужават :roll: :idea: :2thumbs:

И моя приятел ликвидира 3 асми та се наложи другите да обезопаса с оградна мрежа, но сега е ред на розите и отново ми отвори работа #-o
FMaster - специалист
iavor написа:
Ето и колибката на моя приятел #-o
Малеее тоя мишок е уникален! =D> Само дето догодина т'ва дворче с къщичката няма да му стават ... ше ти трябва виза за строеж, разрешително и три метра отстояние ... :lol: :lol: :lol:
BanoTheWolf - специалист
FMaster написа:
Малеее тоя мишок е уникален! =D> Само дето догодина т'ва дворче с къщичката няма да му стават ... ше ти трябва виза за строеж, разрешително и три метра отстояние ... :lol: :lol: :lol:
Имаше една наредба точно за дом. любимци, ма сега не мога да се сетя - имаше едни условия и изисквания за широчина и височина на заграденото помещение. Мереше се като кучето легна или се изправи и се умножи дължината на кучето там по некъв коеф. (пр. път и половина се мери от дължината на кучето) и така се смяташе параметрите на заграденото помещение...

Давайте още снимкиииии :) Само толкова ли домашни любимци имаме с техните къщурки :?
iavor - специалист
cybersas написа:
Прикачен файл:
goldens.jpg
Здравейте.

Аз си купих една готова за моето, ама нямах идея, че ще се задомя с мома със същия модел куче...

Та сега ще взема още една къщичка и някак трябва да ги направя като къщи близнаци - с отвор между тях, че сега се мъчат да се натъпчат и двете горките, ама големи и все некой задник стърчи навън :)

Ще се пробвам със зегето и те така...
=D> Ако са двойка двустайната къщичка ще отеснее след време...мисли за детска отсега, докато е време :partyman:
iavor - специалист
FMaster написа:
iavor написа:
Ето и колибката на моя приятел #-o

:) Снимката по-горе е от миналата година...тогава беше "малката" а сега е голямата беля :)

Прикачен файл

IMGP0006.JPG
iavor - специалист
BanoTheWolf написа:

За мен не е толкова важно каква е къщичката...по важното е че човек е положил някакви сили и грижи за приятелчето си.Винаги са ме трогвали импровизираните "къщички" / та било и от кашони под нечий балкон/направени от хора с добри сърца.Има и такива "хора"разбира се за които синджира и паницата с вода са достатъчен лукс за кучето им.Съседката ми тук е от тези и ако успея да снимам "къщичката" а и кучето което е само кожа и кости ще ви потресе.
BanoTheWolf - специалист
iavor написа:

:) Снимката по-горе е от миналата година...тогава беше "малката" а сега е голямата беля :)
Яворе кажи ми, че е красавица, та да станем роднини :-D Страхотно е кучето :)
cybersas - специалист
iavor написа:

=D> Ако са двойка двустайната къщичка ще отеснее след време...мисли за детска отсега, докато е време :partyman:
Хе хе - от една година нищо не са свършили, а са на по 2 години... Сигурно щото са нон-стоп заедно са си писнали и не им е до секс :mrgreen:

Тема "Къщичка за куче от гиспокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: