• 1
  • 2
reevil - специалист
Да, останаха няои неясноти. Първо да уточня че имам да правя трегер на таван на стълбище - свалил съм до колкото може старите бои и съм грундирал с дълбокопроникващ грунд. В момента минавам стените с циментова шпакловка и мрежа за топлоизолация, ще минавам и тавана, както и трегара не стълбището. На 90* ъгли слагам ПВЦ ръбохранители с мрежа, но ми се иска на по-големите ъгли да я пробвам и тази лента. Дали ще стане да я нанасям върху циментовата шпакловка и алуминиевата част ли се слага навътре или хартиената....
Тани - модератор
Алуминиевата е отвътре , но не бих я препоръчал за циментова шпакловка. Каква е основата за да избереш такава шпакловка? Грубо ли искаш да стои или ти се даваха повече пари за неясен резултат?
reevil - специалист
До метър височина беше цокъл с блажно, от там нагоре е било постно и няколко слоя латекс след това. Накълвал съм чука доста на гъсто и съм грундирал за по-добра спойка. На доста места имам изкърпвания с нова мазилка, преправяне на ел инсталация, доста кривини и така ме посъветваха за първи слой да стегна с циментово лепило и мрежа за да не пука и да поизпъна стените. От тук нататъка ще се кара вече с гипсови материали.
Освен да оставя тази лентичка за следващата ръка с гипсовото лепило :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Обръщане на ъгли по-големи от 90 градуса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: