Osiris - специалист
за 150 не бих се хванал да го правя :?
но за 111 на квадрат за стена не само ниши ще направя но и декоративно осветление :lol:
gss - специалист
Егати и щурия таван :? Направо изби рибата
vesbond - специалист
Тани, ще се обиждаме ли пак? Тоя таван е 16,5 кв. и виси само на гредите на покрива. Освен това, не съм взел нито един лев за него. Собственика на въпросната къща ми е много близък приятел, на когото съм много задължен по принцип. Каза ми - прави каквото искаш. Аз това и направих! Но, ако трябваше да го правя за пари сигурно щях да поискам около 1000 лв. Сам виждаш защо! :wink: :cool:
leonardo_vd - модератор
Кефи ме обърнатото парче, иначе тавана е готин. Да се надяваме да го видим завършен?
vesbond - специалист
Кое парче по-точно бе Лео?Не знам дали са го боядисали, защото съм го снимал преди да го шпакловам, а това беше преди 3 год. До преди 6 месеца не беше готов. Пък нямам време да отскоча до София. Но ще го имам в предвид , специално за форума и по конкретно за теб. :-D :) :wink: :cool:
leonardo_vd - модератор
vesbond написа:
Кое парче по-точно бе Лео?
Изображение
radoraev - специалист
Абсолютно нема значение дали е обърнато парчето--цели плочи съм слагал така--никав проблем

Ама забелязвам ЛЕО се рови по темите като мишка и само дебне некой да се обади и да почне кавгата--кво ти става бе човек????
radoraev - специалист
Osiris написа:
111 лв на квадрат не ли множко :?
или тоя майстор кара вече по европейски цени :lol:
Не ми ли хвана иронията?
на въпрос---искам ама незнам какво--колко ще ми струва.........така отговарям
Osiris - специалист
вярно в 90% от ремонтите клиента не знае какво точно иска :lol:
leonardo_vd - модератор
radoraev написа:
Абсолютно нема значение дали е обърнато парчето--цели плочи съм слагал така--никав проблем

Ама забелязвам ЛЕО се рови по темите като мишка и само дебне некой да се обади и да почне кавгата--кво ти става бе човек????
В неговия случай няма значение, защото цялото ше е шпакловано, но за цял лист има значение.
А не се ровя като мишка, просто ми се наби в погледа и толкоз.

Тема "ниша от гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: