vitoshabg - напреднал
Това с дървото за гръб изглежда доста добре, но отварянето на картона ми се щеше да го избегна. Вече са сложени долните шкафове и не е много удобно за работа, а и разстоянието между профилите е 60см и ще трябва да се отвори половината стена.

За вибрациите си мисля да сложа по една гумена шайба межди планката и стената.
iliya_i - майстор
чет май 01, 2025 9:27 pmvitoshabg написа:
За вибрациите си мисля да сложа по една гумена шайба межди планката и стената.
Ако целта е да увеличиш вибрациите - слагай. Така ще осигуриш чудесно мандахерцане на планката заедно с аспиратора.
Ако целиш обратното - да легне планката плътно върху възможно по-голяма площ.
chapara - майстор
vitoshabg, ти си си царя и господаря, ти решаваш как да го направиш. Нищо сложно няма в отварянето, но....желание ако няма, на сила хубост не става. Едно облепване на долни шкафове и толкоз.
До тук е за мен темата, на теб успех.
vitoshabg - напреднал
чет май 01, 2025 11:05 pmchapara написа:
vitoshabg, ти си си царя и господаря, ти решаваш как да го направиш. Нищо сложно няма в отварянето, но....желание ако няма, на сила хубост не става. Едно облепване на долни шкафове и толкоз.
Стори ми се като добра идея, но може би не е.
чет май 01, 2025 11:05 pmchapara написа:
Как да го отворя? Стената е измазана, просто да го срежа?
miliad - майстор
Чапа, тези мотори нямат вибрации.
То ако имаха, с тия тенекиени корпуси, нямаше да може да се седи до тях.
Последните шест месеца окачвам какви ли не дизайнерски приумици по хартиените стени и тавани на едно учреждение, не е като да не знам какво говоря.

Каквото имах да казвам го казах.
Успех.
chapara - майстор
чет май 01, 2025 11:43 pmmiliad написа:
Чапа, тези мотори нямат вибрации.
То ако имаха, с тия тенекиени корпуси, нямаше да може да се седи до тях.
Последните шест месеца окачвам какви ли не дизайнерски приумици по хартиените стени и тавани на едно учреждение, не е като да не знам какво говоря.

Каквото имах да казвам го казах.
Успех.
Аз съм убеден че си в час, но у Вас, как би го направил? Аз на клиентите си предлагах такива решения и успех беше унищожителен, много клиенти, нула рекламации. Още вървят легенди. Но времето лети неумолимо🤫
chapara - майстор
чет май 01, 2025 11:18 pmvitoshabg написа:

Как да го отворя? Стената е измазана, просто да го срежа?
Със злодейка се отваря, точно с изрязване. Има хиляда начини за усилване и укрепване на конструкцията, ако решиш мога онлайн да те направлявам, ще си четвъртия за отбора в момента😉, били са и повече. На финала нищо няма да подсказва ревизирането, стига да събереш смелост.
miliad - майстор
Запецнахме на аспиратора.
А горни шкафове няма ли?
kozl - майстор
пет май 02, 2025 8:17 ammiliad написа:
Запецнахме на аспиратора.
А горни шкафове няма ли?
чет май 01, 2025 10:11 amvitoshabg написа:
Абсорбаторът е такъв Изображение и май не предразполага много към подпиране и трупане на неща върху него.
Аз не виждам горни шкафове :weedman:
Да не предразполага към подпиране, но я си представи как домакинята бърше прах от аспиратора :roll:
М-у другото аз за точно такъв тип аспиратори си помислих още при първия пост в темата.
miliad - майстор
Козл, вярно е, че сега навлиза модата за кухни без горен ред шкафове( в момента пред мен е такава, само с аспираторче), ама аз да си попитам.
Кой знае, шкафче или стенно рафтче може да е следващата тема за обсъждане.

Тема "Монтаж на аспиратор върху гипсокартон" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: