srceko74 - специалист
Благодаря Sasoooooo реших проблема надявам се :? SOLO ти маи верно се базикаш............... :-D
solo5 - майстор
Pooh написа:
За мокри помешения - шпакловането на фугите се извършва с влагоустойчива шпакловка (зелен унифлот)
и аз като прочетох разбрах, че има и син и зелен унифлот
като отидох в Практикер и дълго обикалях докато намеря някой "консултант" и накрая като казах какво търся ме попитаха "това за какво е?" :lol:
после се обърнахме към втори "консултант" и се оказа, че имат само син унифлот :?
и сега се оказа, че няма откъде да намеря зелен :x
... май ще побългарявам, защото другата седмица трябва да влиза майстора
sasooooooooo - "специалист"
solo5, отзад Практикер, където беше зеленчуковата борса има голям склад за ГК. Виж и при Ди-трейд - срещу КАТ.
solo5 - майстор
към Дитрейд ходих в събота около 13:00h и бяха затворени
склада отзад Практикер го знам, но като пропуснах през седмицата :roll:
иначе голямо побългаряване направих :lol:
грундирах с ISOMAT UNI-PRIMER около рапидите и местата на които се виждаше гипса зад картона
после попълних фугите с ISOMAT AK-20 разреден с 1 литър ISOMAT DS-99
отгоре сложих мрежа и шпакловах с ISOMAT AK-20

P.S. сигурно повечето ще кажат, че е ненужно :-D
но луд умора няма :lol: (само се поти :roll: )
Velio - специалист
solo5 написа:
грундирах с ISOMAT UNI-PRIMER около рапидите и местата на които се виждаше гипса зад картона
после попълних фугите с ISOMAT AK-20 разреден с 1 литър ISOMAT DS-99
отгоре сложих мрежа и шпакловах с ISOMAT AK-20
Дам, и аз след като се порових в интернет и разгледах проспектите на isomat стигнах до извода че трябва да се грундира гипсокартона , преди да се слага лепилото... Незнам само дали трябва да се фугира преди това с зелен uniflot. Както и не съм сигурен за мрежата...
di4ko.1976 - специалист
там където ще се лепят плочки не шпакловам въобще .имах оплакване от един плочкаджия че не му хваща лепилото върху гипса.
solo5 - майстор
di4ko.1976 написа:
имах оплакване от един плочкаджия че не му хваща лепилото върху гипса.
ми защо шпакловаш с гипс :-D
макар, че ако се грундира върху него не би трябвало да има проблем
di4ko.1976 - специалист
на някой обекти се налага да шпакловам с това което ми достави главния изпълнител.
solo5 - майстор
тогава нямаш проблеми
плочкаджията, ако има проблеми да си набави грунд :lol:
Харалампи - специалист
А бе комшу, сети ли се да снимаш докато правиш конструкцията и прокарваш тръбите? Ако да, прати ми една две снимки, че и на мен ми предстои

Тема "Дълбокопроникващ грунд на влагоустойчив гипсокартон?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: