leonardo_vd - модератор
За сега много добре.
Дай да видим нататък.
Някой може ли да даде съвет относно вграждането на осветителни луминисцентни тела в гипскартона на таван?Като се има в предвид че мястото където ще се вграждат ще е малко по ниско ниво от нивото на тавана което пък от своя страна ще е с декоративна форма.Интересува ме сглобката на профилите. :?
masteradmin - майстор
Браво Милене и на мене ми харесва. Да го снимаш и шпакловано :)
leonardo_vd - модератор
На мен ми харесва шишето на масата :-D :-D :-D
Това е специално изданеие на Sobieski за мокрена на гипскартона за да го огъваме по лесно по колоната :lol:
leonardo_vd - модератор
IoAnDe написа:
Това е специално изданеие на Sobieski за мокрена на гипскартона за да го огъваме по лесно по колоната :lol:
Аз го огъвам с Каменица :-D :-D :-D
Osiris - специалист
milenmi
Защо не сложиш между стената и гипс-картона плъзгаща се алуминиева или пвц врата ако има място разбира се :?
иначе е много добре :-D
"Защо не сложиш между стената и гипс-картона плъзгаща се алуминиева или пвц врата ако има място разбира се
иначе е много добре "

Ако имаше смисал щеше да сложим на всички стени, но понеже изправяме стени с това пространство предложението не се одобрява :razz:
milenmi - напреднал
Да сигурно говориш за тази врата която се вижда на снимката всъщност там ще има ПВЦ врата тип хармоника а това за плъзгащата врата и аз го мислих като вариант но все пак се спрях на хармониката
Вапроса ми е следния: Как се захваща Г образния PVC профил за арки който служи за шпакловката :?:

Тема "Първи стъпки и от мен !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: