И аз те разбирам.Аз за себе си говоря.И аз съм правил грешки и съм съжалявал после, но станалото-станало.Всички грешим.Някой повече, някой по-малко.Аз съм грешал много.Кризата я има, защото ние си я внушаваме, хваща ни параноята и хората ги е страх да рискуват.Пък за мангалите...ами пък и те са хора.Живея близо до циганската и ги зная кви са.Ами ние като ги изолираме така те и да искат как да се научат и те?Що такива били, що онакива...Да съди всеки може, стига сме се съдили, дайте да си помагаме вече.Не е чак толкова трудно.
Добре, ето какво предлагам...Стига сме си казвали полуистини и т.н. Не виждате ли, че все се разделяме на грипички, докато сме на групички ще си пречим.Дайте някакво решение да измислим.Политиците затова ни правят на луди понякога, разделяй и владей.Дайте да се съберем, да обсъдим какво- що и поне да знаем.Стига сме отлагали вече решенията, ние, народа ако не се разберем, то кой?Какво мислите, че им е лесно ли?Стига вече оправдания, стига замазване на положението.Ако ще измисляме нещо да измисляме, ако не поне да не внушаваме на хората, че е толкова лошо положението.Аз съм правил много грешки, оправдания всякакви съм имал...Още се уча от грешките си.Аз искам да я оправим тая държава, искам пък гледам всеки се вайка и чуди и потропва с крак...Ами как да не си помисли младежта , че е безнадеждно положението.Аз говоря от името на младежта, ай...Ако някой младеж не е съгласен с мен да го напише.Дайте да решаваме вече, после що бягали хората...Няма страшно или ще се разберем ...или не поне ще си знаем и ще знаем какво да правим.Незнаението, съмненията...ей това ни побърква.Извън темата е, извинявам се на автора, но това е...
Сега незнам как изглежда, но си казвам какво мисля...и мен ме е яд, че истински майстори като radoraev стоят без работа и то заради ей такива пишман майстори.Аз също стоя без работа и се изнервям и го разбирам много добре хем не съм чак толкова добър, но се старая.Трябва наистина хората да си правят сметката да знаят какво получават насреща.