The_FAN - специалист
dechoоо написа:
А сега като го спряха от пройзводство, с какво ще работиш? Да не спираш и ти да работиш?
И искаш да кажеш, че като го надраскаш с по едрата шкурка латекса ще го покрие ли? :wink:
Не бе колега.... не говоря как да си оставиш ръцете за да не си даваш зор.....
казвам че със 150 шкурка става по-гладко отколкото после ще стой след латекс, та от там се чудя що да се ползва 220, 300, 480 и т.н. шкурка ???

Не ти оспорвам методите - ти си знаеш най-добре с колко да работиш.

И кое са спряли от производство, че не разбрах нещо ?
svetliopi44 - Чирак...
The_FAN... :) За Ойкоса утра сатен знаеш че 220 е минимум.
spetro - напреднал
dechoоо написа:
А сега като го спряха от пройзводство, с какво ще работиш? Да не спираш и ти да работиш?
И искаш да кажеш, че като го надраскаш с по едрата шкурка латекса ще го покрие ли? :wink:
Какво са спряли от производство???
dechoоо - специалист
F2- спряно е от пройзводство, поне така се говори по света :roll:
The_FAN - специалист
svetliopi44 написа:
The_FAN... :) За Ойкоса утра сатен знаеш че 220 е минимум.

аз ти говоря за латекс - не за извращение с картонджиите :)
Ойкиос-а си има грунд с който се шпаклова нацяло преди боя, тоест си е работа на бояджиите.

Хау !
svetliopi44 - Чирак...
Тоя грунд е мит... никаква шпакловка не е , признавам му само ниския разход на боя след него ... но има ли деруги от шкурката си личи още от стълбището като блесне тавана.
The_FAN - специалист
аз за това казвам че Ойкос е извращение :)

мдаааа....
и аз да попитам-има ли проблем да се шлайфа с виброшлайф, вече шпаклован таван с шийтрок?
dechoоо - специалист
The_FEN, попаднах на това http://www.megachim.com/?m=32&id2=2!!! Не бях работил с този, но се оказа също голямо извращение #-o
Но, крайния резултат пък е... :2thumbs: Е, ако всичко е подготвено както трябва. Иначе всичко си личи... деруги от шкуренето, неравности, косъмчета от четката... абе както казваш ти, си е "ИЗВРАЩЕНИЕ" :-D
toni_g79 - специалист
velibg написа:
и аз да попитам-има ли проблем да се шлайфа с виброшлайф, вече шпаклован таван с шийтрок?
Ако е хвърлян с канчока може и да се наложи виброшлайфане,иначе при нормална шпакловка и на ръка си е напълно достатъчно да се изсшкури!

Тема "Какъв № шкурка за след фугирането ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: