Fugenfuller-а трябва да се остави да се накисне около 5 минути и след това да се забърка. Иначе ако се забърка веднага става на топчета.
При накисването е хубаво да се "ръси" в кофата за да не става на буци.
Никак не е лоша идеята да се забърка с перка - става като масло, но времето за работа намалява наполовина.
Когато накисваш сипваш докато остане 1-2 мм. вода отгоре.
Относно гъстотата - аз предпочитам 1-ва ръка да е с по-гъст разтвор, а втората по-рядък.
Успех.
При накисването е хубаво да се "ръси" в кофата за да не става на буци.
Никак не е лоша идеята да се забърка с перка - става като масло, но времето за работа намалява наполовина.
Когато накисваш сипваш докато остане 1-2 мм. вода отгоре.
Относно гъстотата - аз предпочитам 1-ва ръка да е с по-гъст разтвор, а втората по-рядък.
Успех.